Testík
Re: Testík
TO Krata: 
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
Takže prádlo mám pod střechou, mobil vyplej, zvonek odpojenej, voda mi neteče a dítě spí 
Diodric
Lathanien
Delrick
Lathanien
Delrick
TAk ono je to celkem jedno ne.
Vezmu dítě,zavřu kohoutek s vodou přitom zvednu telefon protože je mobilní a mám ho v kapse,prádlo bylo mokrý už když se věšelo tak se nic nepodělá když bude znova a pak otevřu ty dveře.

Vezmu dítě,zavřu kohoutek s vodou přitom zvednu telefon protože je mobilní a mám ho v kapse,prádlo bylo mokrý už když se věšelo tak se nic nepodělá když bude znova a pak otevřu ty dveře.
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Zavřel sem vodu, otevřel dveře, zvednul telefon, postaral se o dítě a šel pro prádlo 
"Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
dítě, voda, dveře, telefon, prádlo
achjo
kdo to vymslel tohleto
achjo
kdo to vymslel tohleto
Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
-
sandoftime
- Urozený
třísknu do kohoutku, abych se nevytopil, prádlo mám v baráku takže na něj neprší, mobil si dám k uchu, děcko do náruče a s obojím půjdu otevřít dveře, vzhledem k velikosti mého bytu to lze udělat téměř v konstantním čase, takže má odpověd - všechno naráz
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
- Kathermara
- Šlechtic
1. Vypnu vodu - nesnáším uklízení a kdybyste viděli naše sousedy
2. Letím pro prádlo, protože mám hadrů málo a v čem mám jako chodit?
3. Otevřu dveře...ikdyž ono je nejjednodušší je pustit dovnitř když už běžím ven pro to prádlo.
4. Rychle okřiknu toho blbečka co zas nabízí pevný tarif, že nemám čas.
5. Má drahá sestřička řve kvůli každé kravině, takže utěšování děcka nepovažuju za až tak důležitý
Ale v mým věku jako první sex? To je fakt kravina
2. Letím pro prádlo, protože mám hadrů málo a v čem mám jako chodit?
3. Otevřu dveře...ikdyž ono je nejjednodušší je pustit dovnitř když už běžím ven pro to prádlo.
4. Rychle okřiknu toho blbečka co zas nabízí pevný tarif, že nemám čas.
5. Má drahá sestřička řve kvůli každé kravině, takže utěšování děcka nepovažuju za až tak důležitý
Ale v mým věku jako první sex? To je fakt kravina
Chaotic Evil Mistress
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu
Valindra - bardka ze Sluneční říše
Okřiknu dítě, vodu nezapínám, nádobí meje myčka, telefon zvednu mobil, někdo klebe? to bude nejspíš ten co volá. Zvonek nikdo nepoužívá, beztak nefunguje a do domu se nikdo nedostane je zamčenej. Co se prádla týče, šňury jsou v obyváku a zam zpravidla neprší.
Spokojen shledám, že je vše jak má a nezvednu zadek od počítače.
Po chvíli se zděsim kde se tu kruci vzalo to dítě?
Spokojen shledám, že je vše jak má a nezvednu zadek od počítače.
Po chvíli se zděsim kde se tu kruci vzalo to dítě?
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
Já tedy taky jako první vypla vodu.. nerada bych se dohadovala s pojišťovnou, že jsem vytopila obchod pod námi.. takže mi to spíš přijde, že jde o peníze.. jinak voda je symbolem citu. No a pak jsem vzala dítě.. páč s nemluvnětem v ruce se dá udělat spoutu věcí a když už prcek běhá.. tak ho máte beztak pořád za zadkem
Zbytek byl 5,1,4.. prádlo sušíme v sušárně nebo na zaskleným balkonu 
Kieran a Desmin Hanifah Ardian
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Heh...no ja prvne zvednu telefon pritom jdu ke dverim, pak mirim k braskovi zatimco kecam do telefonu a na navstevu a nakonec zavru kohoutek, ale jen proto ze to kapani slysim a nervuje me to...(stejne jako nedovreny dvere do pokoje, vycitim kdyz jsou nedovreny
) a na pradlo jako obvykle zapomenu 
http://www.tk421.net/character/
Boromir
With good intentions but misunderstood motives, you are a hardy, if somewhat unreliable, companion.
http://easydamus.com/character.html
Chaotic Neutral Human Druid (2nd Level)
Ability Scores:
Strength- 10
Dexterity- 10
Constitution- 9
Intelligence- 9
Wisdom- 12
Charisma- 10
"A chaotic neutral character may be unpredictable, but his behavior is not totally random. He is not as likely to jump off a bridge as to cross it. Chaotic neutral is the best alignment you can be because it represents true freedom from both society's restrictions and a do-gooder's zeal. However, chaotic neutral can be a dangerous alignment because it seeks to eliminate all authority, harmony, and order in society."
A sakra

Boromir
With good intentions but misunderstood motives, you are a hardy, if somewhat unreliable, companion.
http://easydamus.com/character.html
Chaotic Neutral Human Druid (2nd Level)
Ability Scores:
Strength- 10
Dexterity- 10
Constitution- 9
Intelligence- 9
Wisdom- 12
Charisma- 10
"A chaotic neutral character may be unpredictable, but his behavior is not totally random. He is not as likely to jump off a bridge as to cross it. Chaotic neutral is the best alignment you can be because it represents true freedom from both society's restrictions and a do-gooder's zeal. However, chaotic neutral can be a dangerous alignment because it seeks to eliminate all authority, harmony, and order in society."
A sakra
Luke Skywalker
Boldly striving to overcome the darkness both in this world and within yourself, you are righteously devoted to forging your own destiny.
................
Neutral Good Human Ranger/Wizard (1st/1st Level)
Ability Scores:
Strength- 13
Dexterity- 12
Constitution- 11
Intelligence- 13
Wisdom- 12
Charisma- 12
Neutral Good- A neutral good character does the best that a good person can do. He is devoted to helping others. He works with kings and magistrates but does not feel beholden to them. Neutral good is the best alignment you can be because it means doing what is good without bias for or against order. However, neutral good can be a dangerous alignment because it advances mediocrity by limiting the actions of the truly capable.

Boldly striving to overcome the darkness both in this world and within yourself, you are righteously devoted to forging your own destiny.
................
Neutral Good Human Ranger/Wizard (1st/1st Level)
Ability Scores:
Strength- 13
Dexterity- 12
Constitution- 11
Intelligence- 13
Wisdom- 12
Charisma- 12
Neutral Good- A neutral good character does the best that a good person can do. He is devoted to helping others. He works with kings and magistrates but does not feel beholden to them. Neutral good is the best alignment you can be because it means doing what is good without bias for or against order. However, neutral good can be a dangerous alignment because it advances mediocrity by limiting the actions of the truly capable.
"Lidé jsou ve tmě a nevědí, jak dál,
já měl jsem lampičku, v ní plamínek plál,
teď zhasl: já dlaň tvou hledám,
co chci? jen nebýt ve tmě sám."
"I'm not scare of dying I just don't want to!"
Robbie Williams, Come Undone
já měl jsem lampičku, v ní plamínek plál,
teď zhasl: já dlaň tvou hledám,
co chci? jen nebýt ve tmě sám."
"I'm not scare of dying I just don't want to!"
Robbie Williams, Come Undone
- Kathermara
- Šlechtic
True Neutral Elf Ranger (1st Level)
Ability Scores:
Strength- 13
Dexterity- 13
Constitution- 12
Intelligence- 12
Wisdom- 17
Charisma- 11
Moc pěkná věcička, docela sedí
Ability Scores:
Strength- 13
Dexterity- 13
Constitution- 12
Intelligence- 12
Wisdom- 17
Charisma- 11
Moc pěkná věcička, docela sedí
Chaotic Evil Mistress
Hm, mě vyšel Aragorn tak nevím co si mám o tom myslet, protože jediný co bylo kdy na Aragornovi hezkýho byla Arven...
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
-
Prasokralik
- Bůh
No co by sis měl myslet. Prý si máš najít taky nějakou elfku.
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Pain is temporary. Victory is forever.