Poděkování
Re: Poděkování
Chci poděkovat Damianovi a Xantipe za včerejší fajnový XP hunt se zdravou porcí RP tak, jak má vypadat.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Díkas Braenn za fajn přednášku o magických vědách v učebně sirotčince 
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Připojuji se. Přednáška se mi moc líbila. Doufám, že budou další.-RoF- wrote:Díkas Braenn za fajn přednášku o magických vědách v učebně sirotčince
Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia.
<Aktivita ve hře: neaktivní>
[Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
Heh, díky že jste neusli - všichni:) Příště bude něco kratšího, slibuji...
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Nemusí. V prvním semestru na vysoké škole jsem vydržel sledovat přednášky i 7 hodin v kuse. Jen mi to místy připadalo trochu moc rychlé, nestíhal jsem to všechno číst.Braenn wrote:Heh, díky že jste neusli - všichni:) Příště bude něco kratšího, slibuji...
Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia.
Ok, tedy zpomalím. Každá připomínka vítaná.
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Taktéž se přidám k poděkování, přednáška o magii byla zajímavá, příjemné zpestření. Možná by ale stálo za to dát to vědět příště víc dopředu, včetně ic sekce, ne každý čte nástěnky, pak by byla pravděpodobně i hojnější účast.
Nathaniel: nemůžeš-li pomáhat, pak aspoň neubližuj
Lens: mluvka
Sallias
Lens: mluvka
Sallias
- G-ladiator
- Urozený
Pokus o otevřenější oznámení skončil nařčeními, létající zeleninou a hledáním svazku Kladivo na čarodějnice.Thurms wrote:Taktéž se přidám k poděkování, přednáška o magii byla zajímavá, příjemné zpestření. Možná by ale stálo za to dát to vědět příště víc dopředu, včetně ic sekce, ne každý čte nástěnky, pak by byla pravděpodobně i hojnější účast.
Neúčastnil jsem se, i když bych rád, ale Braenn děkuji, že to vytvořila a odehrála.
-
wsweetjane
- Šlechtic
Velké, velké díky Narsithovi za krásný večer a super hru...
Take děkuji wsweetjane za velmi pěkne chvile při hře.Bez tebe by to nešlo zahrat 
ACC Bziik
Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec
Robert Ness-Kněz na baterky
Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Děkuju moc Nesse Valanay za pěkné hraní =) fakt super*smeká klobouk*
I já moc děkuju za hry s tebou.Koninho87 wrote:Děkuju moc Nesse Valanay za pěkné hraní =) fakt super*smeká klobouk*
-
Prasokralik
- Bůh
Díky terk, že dneska vytáhla zarezlému elfovi trn z paty. A to já dokonce nejsem ten hlavní, kdo by měl děkovat.
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Pain is temporary. Victory is forever.
Děkuji Rienovi a Terk za zachranu...nebyt tam jich tak kdo vi jak to dopadlo ?
podepsan: Robert Ness
podepsan: Robert Ness
ACC Bziik