Spánek
-
Seth-Plzen
- Obyvatel
Spánek
Nevím jestli je to chyba, ale hraničář může obnovovat kouzla jenom spánkem? Nemá nárok na meditaci? By to byla škoda
Re: Spánek
Takovejch povolani je vic...
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
-
Seth-Plzen
- Obyvatel
Ok, v tom případě by je to chtělo někde vyjmenovat. Nebo to nejlépe změnit, aby mohli spát stejně jako ostatní povolání
. Teda pokud není nějaký speciální důvod, proč nemůže hraničář obnovovat kouzla častěji než jenom spánkem.
Je to chyba. To mam rad, kdyz nekdo napise - takovejch je vic a ktery nerekne. Pak se nemuze divit, ze se to neopravi.
Vedoucí týmu Thalie
-
Seth-Plzen
- Obyvatel
Tak jak to vypadá u toho spánku hraničářů? Je to na dobré cestě k nápravě? 
Jestli se něco nezměnilo tak stejnej problém měl i můj bárd před wipem, ale já to hlásil
proč je nastaveno, že mohu spát až od 40%? je to dost opruz, když chci někam jít,ale mám 38% a rád bych se vyspal.
Nedalo by se to snížit na 20%?
Nedalo by se to snížit na 20%?
Vaillardo Vran:
Bardove a hranicari uz medituji.
V hospodach se da spat vzdy, at uz jste unaveni jakkoli. Mohli bychom to ale snizit, pravda.
V hospodach se da spat vzdy, at uz jste unaveni jakkoli. Mohli bychom to ale snizit, pravda.
Spolu s Rejtym zakladatel serveru Thalie. Momentálně se věnuju práci na atmosférické adventuře Two Realms: Whispers from the Rift.
Ja bych byl taky pro snizeni.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
jsi si jist?jaara wrote:Bardove a hranicari uz medituji.
Jakej je rozdil mezi spanim u ohne a v hospodě? Nemelo by to bejt o tom samym?jaara wrote: V hospodach se da spat vzdy, at uz jste unaveni jakkoli. Mohli bychom to ale snizit, pravda.
- human_wreck
- Měšťan
V hospodě jsi většinou hodně ožralej a u ohně spíš v náladě.jiromir wrote: Jakej je rozdil mezi spanim u ohne a v hospodě? Nemelo by to bejt o tom samym?
Shadiyah ... Bardka do nepohody :]
human_wreck wrote:V hospodě jsi většinou hodně ožralej a u ohně spíš v náladě.jiromir wrote: Jakej je rozdil mezi spanim u ohne a v hospodě? Nemelo by to bejt o tom samym?
Nene Berserk teda Řezník je sfetovanej z těch hub co pořád žere. To jeho tatík byl větší kabrňák ten mě vytříbený vkus na čistou pálenku.
oni jsou nějaký houby který jdou žrát?Awadar wrote:Nene Berserk teda Řezník je sfetovanej z těch hub co pořád žere. To jeho tatík byl větší kabrňák ten mě vytříbený vkus na čistou pálenku.
jiromir wrote:oni jsou nějaký houby který jdou žrát?Awadar wrote:Nene Berserk teda Řezník je sfetovanej z těch hub co pořád žere. To jeho tatík byl větší kabrňák ten mě vytříbený vkus na čistou pálenku.
zeptej se Kiriho a Berserka - jinak trhají a žerou(jen hláška *žere houbu*)