PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít.
- -darkvision-
- Bůh
Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít.
Zejtra tedy od 18.00 na vyšehrade v te vasi hospudce.
Já tam budu .. přijde i derken .. asi i GeForce tak se muzete přidat kdo chce dál.
EDIT: Tak nakonec od 17.00
Já tam budu .. přijde i derken .. asi i GeForce tak se muzete přidat kdo chce dál.
EDIT: Tak nakonec od 17.00
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Já nakonec nedorazím
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
- -darkvision-
- Bůh
Styďte se ! Nedorazit na sraz, když prší 
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
- G-ladiator
- Urozený
Jak to vypadá na tom Vyšehradě v metru? Prý je to tam nějaké zatopené, či co.
- -darkvision-
- Bůh
Těžko říci, my tam byli v pět a pohoda .. nahoře těm třem nechtěli nalejt tak jsme se museli přesunout někam down pod vyšehrad, takže já pak jel dom tramvají od nábřeží.G-ladiator wrote:Jak to vypadá na tom Vyšehradě v metru? Prý je to tam nějaké zatopené, či co.
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
A proc chodite na sraz, kdyz tam nikdo neni? 
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Hlavně proč nejedete na letní a soukromničíte v Praze...kucik wrote:A proc chodite na sraz, kdyz tam nikdo neni?
Vedoucí týmu Thalie
- -darkvision-
- Bůh
Co povídáš, derken a darkvision jedou na letníRejty wrote:Hlavně proč nejedete na letní a soukromničíte v Praze...kucik wrote:A proc chodite na sraz, kdyz tam nikdo neni?
EDIT: No ja myslel ze prazaci nejsou takovy baby, aby se báli jít někam v desti.
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Pražáci jsou hrzný baby...nejdeu ven když není 24 lehce pd mrakem:D a tuhle středu něc bude před srazem v divčině 
Pravý muž chce dvojí: nebezpečí a hru. Proto chce ženu, poněvadž je to ta nejnebezpečnější hračka. - Nietszche Friedrich
Nevim nevim, ale spíš ne... musim škudlit peašule abych měl na sraz.. když se mi do rukou dostane nějaký fajný obnos tak dorazim.
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
chapu, taky bych potřebovala nějakou kačku navíc
Pravý muž chce dvojí: nebezpečí a hru. Proto chce ženu, poněvadž je to ta nejnebezpečnější hračka. - Nietszche Friedrich
-
Prasokralik
- Bůh
Páč v Praze je blazeRejty wrote:Hlavně proč nejedete na letní a soukromničíte v Praze...kucik wrote:A proc chodite na sraz, kdyz tam nikdo neni?
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Pain is temporary. Victory is forever.
Nemohu než souhlasit:)Prasokralik wrote:Páč v Praze je blazeRejty wrote:Hlavně proč nejedete na letní a soukromničíte v Praze...kucik wrote:A proc chodite na sraz, kdyz tam nikdo neni?
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
Jak jste na tom ve středu po srazu s chutí na pivo?
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".