Pátý velký letní sraz Thalie 2011

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked

Jedu letos na letní sraz Thalie?

Ano.
21
38%
Ne.
29
53%
Na srazy zásadně nejezdím!
5
9%

Total votes: 55

Lord_Berserk
Velmistr

Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011

Post by Lord_Berserk »

Bahnak wrote:
Bahnak wrote:Míč - kopačák, volejbalový, jakýkoliv (medicinball raději ne)
Pinpongový míček - ideálně oranžový, ale je to fuk, prostě malej míček
Píšťalka - cokoliv na co se dá písknout a odstartovat tím nebo ukončit nějakou věc
Lidi, to nikdo doma nemá nic z tohodle?
OK, asi teda pinpongáč a píštalku zakoupím, nemá někdo alespoň ten míč?
Pinpongac mam zlutej i oranzovej mam pocit ... mozna i modrej :mrgreen: klidne ho vemu esi chces.
No a balon mam jen na hazenou, kopacaky uz sem protrhal :D
...VIKINGS are back...your agony begins !!! :viking:
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
efu_redo
Rytíř

Post by efu_redo »

chci se poptat, nemáte někdo prosím meč navrch? nevím zda to stihnu urobit, vyrábím ještě štít a další kravinky, dík.
Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
Thuereg
Rytíř

Post by Thuereg »

Kuši taky vezmu, ale došli mě tužky s gumou... ukázali se jako nejlepší šipky:D pro změkčení se navrch daj gafou přilepit vajgly... zjištěno na jednom náhodnym larpu:D
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

Počítejte, že zbraně budou na místě kontrolovány a ty málo zabezpečené nebudou povoleny, tak žádný trčící konce nebo šípy bez bezpečnýho obalení.
Vedoucí týmu Thalie
Thuereg
Rytíř

Post by Thuereg »

Rejty wrote:Počítejte, že zbraně budou na místě kontrolovány a ty málo zabezpečené nebudou povoleny, tak žádný trčící konce nebo šípy bez bezpečnýho obalení.
Co se ti nelíbí na vajglech? fungovalo to dobře
:D

Hele taká votázka mimo.... Mám v plzni... hm.. mužem říct přítelkyni. Ani ne tak v plzni jako spíš vo kus dál, to je fuk. Doufám že nebude problém když se tam za mnou v sobotu vokáže:) je trochu mladší, trochu.. zvláštní, kostým bych od ní asi nečekal a nwn nehraje, ale mám ji rád:D

Tak doufám že vám tam nebude vadit... ináč s ní holt budu muset vysmrdět fuč:)
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
Thuereg
Rytíř

Post by Thuereg »

Jo... k něm nevobalenejm... beru s sebou šavli ta vobalená neni ale je to moc pěkná zbraň. Pokud si někdo přiveze nějakej miralon bo jak se tý kravině řiká a gafu rád zapujčim. Stejně tak boken.. i když ten bych vobaloval nerad:)
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

Nevidím problém v tom, že tam přijede někdo navíc. :)
Vedoucí týmu Thalie
Thuereg
Rytíř

Post by Thuereg »

no ale něco bych potřeboval... v sobotu buď pujčit auto nebo by pro ni se mnou někdo zajel do stříbra...
Thuereg
Rytíř

Post by Thuereg »

Sem rok řidiš z povolání, a te´d to dělám zase, a řidičák mám už skoro pět let a jezdim nebo spíš jezdil sem denně. To jen kdyby ste mi to auto nechtěli pujčit z tohohle důvodu... jde mě vo to že bych nemusel nikoho nutit zbytečně nepít... pokud by se našel ochotnej řidič abstinent byl bych i vděčnej:D
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

Lord_Berserk wrote:Pinpongac mam zlutej i oranzovej mam pocit
OK, Bers mi doveze pinpongáč, on bude nutnej jen na jednu opravdu úchylnou hru tak ho možná ani nevyužijem, ale čert ví...
Thuereg wrote:Kuši taky vezmu, ale došli mě tužky s gumou...
Kuši si klidně vem, jen nevím jak ji využít, leda by s tebou šel do areny taky jen se střelnou zbraní.
Šipky si vem klidně i ostrý pokud si sebou vezmeš terč, co se boje týče tak jedině molitanem obalovaný, nic jinýho nechci ve střelbě na člověka vidět.
(Pokud vzneseš námitku tak tě tím vajglovým šípem střelím z 10 cm do oka, pak bys už pochopit měl)
efu_redo wrote:chci se poptat, nemáte někdo prosím meč navrch? nevím zda to stihnu urobit, vyrábím ještě štít a další kravinky, dík.
Zbraně navrch v omezené míře budou, nicméně mě zaráží že na akci která je avizovaná půl roku dopředu někdo něco nestíhá vyrobit.

3,5 litru havany se už chladí, na píšťalku jsem v krámu klasicky zapoměl tak kdyby někdo doma měl... (drowici nemáte nějakou?)
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Shaman88
WB Thalie

Post by Shaman88 »

Jo. Když už jsem tu zbran zvládl vyrobit já, z dřeva na kterém visely ve sklepě záclony a roury do vysavače.... tak to musí zvládnout každej :)
Thuereg
Rytíř

Post by Thuereg »

Bahnak wrote:....
Zas to neber tak vážně.... btw sedm vajglů u sebe mělo stejnou šířku jako molitanový hlavice co sem viděl ;)
Možná už sem na larpu dlouho nebyl, ale ěco mě z toho zvostalo tak hned nemusíš tak zvostra;)

edit: Nikdy sem na nikoho nestřílel z deseti cm a beztak mi došli tužky
Last edited by Thuereg on 19:15 24. Jul 2011, edited 1 time in total.
Thuereg
Rytíř

Post by Thuereg »

Spíš mě te´d zajímá jestli mě někdo nějak vyhoví s tou sobotní cestou do stříbra... Co sem koukal je to odhadem asi 80km obě dvě cesty(tim myslim odvezení tam i odvezení zpět)takže benzín samozřejmě zaplatim. Ještě jí zkusim ukecat aby zustala přez noc....
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

Jak jde o bezpečnost tak jsem holt "vostrej" (řekl Bahňák a přibalil do auta ocelovej meč)
Ne, za střelný zbraně budu rád, alespoň si z toho zastřílí i lidi co to nikdy nedrželi v ruce a to je fajn.
Opakuju že letos se nebude konat žádnej LARP, jen habaděj her, takže pobíhající AAčko bude fakt zbytečný, raději do uštřeného místa v báglu nacpi nějakou flašku navíc.

Jinak auto samozřejmě nepůjčím. :twisted:
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Thuereg
Rytíř

Post by Thuereg »

Flašek neni nikdy dost.... jinak sem se doma rozhlížel a kuši nevezmu protože sem jí někomu pučil... hmm. a nějak nevim komu :(

EDIT: Neni nutnost pujčit... jde mi vo to aby se mnou pro ní někdo zajel a večer ji zas odvezl :(. Moje felinka už bohužel dosloužila. Ostatně jí bylo skoro dvacet
Last edited by Thuereg on 19:23 24. Jul 2011, edited 1 time in total.
Locked