Pátý velký letní sraz Thalie 2011
Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011
kam zaparkujem motorizované oře?
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
No do toho broduKrata wrote:kam zaparkujem motorizované oře?
A hned máme provizorní lávku
Jeee s toho tady delate,jako by jste museli prekonavat Amazonku..ten potok je celkem malej a vody tam taky neni az tak..to prebehnete jako nic a auta se stejne musi nechavat pred potokem.))))...na co lavku...jste snad dobrodruzi ne.)))
Lossë Hyaro
Tak já jsem hlavně zvědavej jak letos JamajkaKrata wrote:minule jsem přivezl citruse a višchni ode mne se strachem utikali, byl sem nucen tu flašku vypít sám a druhej den být téměř nepoužitelný, takže tentokrát se podřídim většině
Doufám že bude Brutus za kládou a zamotán v zástavě
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
Jenom nepovídej, přeposledně jsem tam viděl eskadru na lodích a vlny jako na Mácháčimarii wrote:Jeee s toho tady delate,jako by jste museli prekonavat Amazonku..ten potok je celkem malej a vody tam taky neni az tak..to prebehnete jako nic a auta se stejne musi nechavat pred potokem.))))...na co lavku...jste snad dobrodruzi ne.)))
Vesty sebou
Tady ještě posílám foto jednoho nešťastného drowa co se v noci ne řece ztratil a po ránu pomateně hledal břeh 
Jojo, slepota v prahvozdu je prevít, zvláště když jsi uprostřed jezera.Sorrow wrote:Tady ještě posílám foto jednoho nešťastného drowa co se v noci ne řece ztratil a po ránu pomateně hledal břeh
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Na auta a jiné motorizované koně bude vyhrazený prostor na louce vedle.
Lávku klidně můžeme udělat, jestli se to stihne.
Já tam budu od středy, mám na středu / čtvrtek zamluvenej pokoj u Krkouna, nepočítal jsem, že někdo pojede už od středy a nechtěl jsem sedět jen na louce a hlídat věci.
Lávku klidně můžeme udělat, jestli se to stihne.
Já tam budu od středy, mám na středu / čtvrtek zamluvenej pokoj u Krkouna, nepočítal jsem, že někdo pojede už od středy a nechtěl jsem sedět jen na louce a hlídat věci.
Vedoucí týmu Thalie
Ještě tu byl dotaz na pitnou vodu.
Pitnou vodu si zařizuje každý sám. Nedaleko tábořiště je studánka, dá se z ní pít, ale kdo to nechce riskovat, ať si přiveze vlastní zásoby.
Pitnou vodu si zařizuje každý sám. Nedaleko tábořiště je studánka, dá se z ní pít, ale kdo to nechce riskovat, ať si přiveze vlastní zásoby.
Vedoucí týmu Thalie
Bere někdo vařič nebo tak něco? oheň hádám bude.
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
železo se mnou nakonec asi jede, ale jen taká jakás jednoručka a hlavně převážně jen jako doplněk ke kostýmu..
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
Rejty dáš sem kontakt na tebe na mobil?
Kdybych se nahodou po cestě někde ztratil at můžu zavolat, abys mě nasměřoval
Kdybych se nahodou po cestě někde ztratil at můžu zavolat, abys mě nasměřoval
Rozumné řešení,to zmerčit Sendys tak seš v čouduRejty wrote:Poslal jsem ti ho do PM.
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an