Ne, letos nepiju!Sorrow wrote:Tak já jsem hlavně zvědavej jak letos JamajkaKrata wrote:minule jsem přivezl citruse a višchni ode mne se strachem utikali, byl sem nucen tu flašku vypít sám a druhej den být téměř nepoužitelný, takže tentokrát se podřídim většině![]()
Doufám že bude Brutus za kládou a zamotán v zástavě
Pátý velký letní sraz Thalie 2011
Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
tak na to jsem velice zvědavej
.. už jen jesli postavíš stan tak to bude pokrok 
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Bahnák, Alice a Nomisek vyrážejí! Budiž jim dálnice lehká.
Dorazíme odpoledne až večer, neboť máme v plánu obrazit nějaké památky.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Šťastnou cestu a dobře dojeďte.Bahnak wrote:Bahnák, Alice a Nomisek vyrážejí! Budiž jim dálnice lehká.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
- -darkvision-
- Bůh
*láme si hlavu nad oblekem*
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Beru dětský indiánský teepee.Krata wrote:tak na to jsem velice zvědavej.. už jen jesli postavíš stan tak to bude pokrok
Jo a vemte někdo piva i v plechovkách, ať máme do čeho střílet, jestli nepovolej střelný zbraně v CtFku.
Říkejte mi Sob
Jedete někdo zítra odpoledne přes Plzeň s jednim volnym místem? 
Mezi mé přednosti patří výborná znalost trasy, včetně lokace s tábořištěm
Mezi mé přednosti patří výborná znalost trasy, včetně lokace s tábořištěm
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
- Lord_Berserk
- Velmistr
Ja beru plechovku 5L Hajnekena ... to je pro Epicky Lucisniky se slepotou. Ale strilet se muze az bude prazdnaSobik wrote:Beru dětský indiánský teepee.Krata wrote:tak na to jsem velice zvědavej.. už jen jesli postavíš stan tak to bude pokrok
Jo a vemte někdo piva i v plechovkách, ať máme do čeho střílet, jestli nepovolej střelný zbraně v CtFku.
...VIKINGS are back...your agony begins !!! 
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
Tak se ukázalo, že drahá slečna mě má radši než jsem čekal neboť je opravdu kvuli pár hodinám se mnou ochotná strávit skoro osm hodin ve vlaku.
Dokonce když sem jí řikal o čem to tam jakš takš bude prohlásila že se pokusí i o kostým. Pobavilo mě když pronesla že to je super, ale že neví kde sežene důtky a bílou paruku
Předem se omlouvám, že se budu věnovat převážně ji jelikož ji vidim jednou do roka a to ještě se štěstim.
Takže nakonec přeci jen uvidíte mé drahé štěně.
Dokonce když sem jí řikal o čem to tam jakš takš bude prohlásila že se pokusí i o kostým. Pobavilo mě když pronesla že to je super, ale že neví kde sežene důtky a bílou paruku
Předem se omlouvám, že se budu věnovat převážně ji jelikož ji vidim jednou do roka a to ještě se štěstim.
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
- -darkvision-
- Bůh
Já si beru 24lemonů v plechu, neboj, plechovky mít budeš, ale jen ty prázdnýSobik wrote:Beru dětský indiánský teepee.Krata wrote:tak na to jsem velice zvědavej.. už jen jesli postavíš stan tak to bude pokrok
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Thuereg wrote:Tak se ukázalo, že drahá slečna mě má radši než jsem čekal neboť je opravdu kvuli pár hodinám se mnou ochotná strávit skoro osm hodin ve vlaku.
Jestli pujde do drowky, po dutkach se podivam
Vyřídim jí toHafen wrote:Thuereg wrote:Tak se ukázalo, že drahá slečna mě má radši než jsem čekal neboť je opravdu kvuli pár hodinám se mnou ochotná strávit skoro osm hodin ve vlaku.
Jestli pujde do drowky, po dutkach se podivam
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
No psal sem ji ze kostym na drowku by mel byt cerny a vyzívaví. tak uvidíme
Ale věřte mi že jak se po ní budete sápat tak odhazuju dřevárenskou sekeru a chopim se fiskarsky:D
Ta palice je dost rozrubaná
Pokusim se s tim ještě něco udělat, ale spíš to nestihnu, takže budu mít na půjčení jen jeden jednoručák..
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Mam jedenapulu cca 120 cm od kamosa jeste vypujcenou, ale moc vymekceny to neni, respektive me nadavali ze malo mekcim a pritom tohle ma jen slabou vrstvu cehosi na hranach