Darien wrote:Já tedy nevím, proč si tady někdo roleplaying vykládá primárně jako hru na mrkání. Na ultimě jsme se takhle smáli těm "RP" hráčům, co měli na F1 makro "směje se" a neustále chodili vytlemení.
Já tu jsem fakt krátce, ale už jsem pěknou řádku online her RPG her viděl, a na první pohled bych podle pročtení pravidel, změn a prohlédnutí si hry zevnitř řekl, že Thalie rozhodně není server na tu "hodinku" denně.
Chtě nechtě asi vykročila směrem k budování postavy jako osobnosti, skutečné virtuální bytosti. Já naprosto chápu ty hráče, kteří na to prostě mají čas hodinku denně a to ještě jen občas, ale těm bych tedy doporučil spíš hry typu WOW nebo klidně tu Kandelábrii, z které jsem přišel právě pro nedostatek podpory roleplayingu jak systémově, tak ze strany DM.
Jak to chápu já, jako člověk nezatížený Thalii před wipe - tak tento server vykročil vstříc těm hráčům, kteří nespatřují primární zábavu ve vyšlechtění své postavy na 30 level (jak to jde, když to rozbalíte na Kandošce), ale chtějí vytvářet alternativní fantasy svět pro ty, kteří mají čas a chuť trávit spoustu večerů a volných chvil v inkarnaci své postavičky se vším všudy.
Chápeš to IMHO v podstatě dobře. Jen není podle mně fér ty hráče, kterým to vadí posílat někam jinam - to je obecně takový hnusný nešvar. A ohledně toho vykročení - pravda, ale jde o to, že části hráčům to vadí v tom, že je to provedené přímo omezováním jejich stylu hry a ne jen podporou RP - proti té myslím nikdo nic na Thalii nenamítá. Ti hráči s tím samozřejmě nic nenadělají, pokud by se team skutečně rozhodl, že to tak udělá. Ono hráči by nenadělali nic ani pokud by se z toho rozhodl team udělat čistě akční server a jakékoli pokusy o rp se tu trestaly banem.
Jde o to, že hráči prostě říkají co jim vadí, či co se jim líbí, protože doufají, že DM k tomu přihlédnou - a DM to tu očividně dělají - viz to hlasování a následné úpravy. A tím se také Thalie nějak směřuje - část hráčů chce víc doprava, část víc doleva. A mimochodem - co kdyby já tě poslal na EQ, že tady nemáš co dělat s tím co chceš hrát? Blbost co? Vítej Dariene, doufám, že se ti tu bude líbit.

Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru