Zkusím to trochu rozepsat, jak to vidím. Questy budou 2-4hodiny jsi psal. Uděláme průměr na 3hodiny tedy. 3hodiny real, jak můžeš získat expy z tohodle, či z něčeho jiného. (levlově to rozdělím, časovky sám/s někým)OneIceOne wrote:Proč je to podle tebe problematické, to mě zajímá, neurčité komentáře mi moc nepomohou. K tomuto tématu jsem napsal komentář nahoře v příspěvku.Za problematické vidím, co psal Ištván - pro lvl 29+ je 1000 xp poklad, kterej jen tak nenajede - opravdu monoho hodin hraní. pro lvl 15 je to zalezitost 30 minut.
10LVL.. časovky (1080xp/1440xp),
15LVL.. časovky (900xp/1260xp),
20LVL.. časovky (720xp/1080xp), creep (zase, po restartu více xp, pak to rapidně jde down, dá se udělat cca 6000a více xp)
25LVL.. časovky (540xp/900xp), creep (celkem složitejší, jednou za restart, dalo by se udělat cca 2000xp)
30LVL.. časovky (360xp/720xp), creep (myslím, že tady se už moc creepit nedá, každopádně to bude pod 1000xp)
35LVL.. časovky (180xp/540xp), creep (to samé co předešlé)
Za Quest sessions zisk 1000 - 5000xp .. řekněme že daný člověk by se dostal na pomezí 3000-4000xp za Q..
Myslím že u lvl 25-30-35-40 to je celkem rozdíl. Můj názor je takový, že je třeba si uvědomit, že expení (creep, erpé xp atd) jsou nějak nastaveny na tento rozdíl. Pokad ale se hráčům umožní za 3hodiny získat místo (např 30lvl časovky) 720xp až 5000xp, tak se všechno začne postupně přesouvat úplně jinam.
Nevidím pak důvod, proč se dělaly úpravy na pomalejší expení, když pak člověk za takový Q dostane mnohokráte více xp.
Můj názor jen
EDIT:
Tohle se mi trošku příčí, po dlouhé době někoho potkám v noci venku, zaraduju se a přijde mi tell od Dm at je nechám být, že prostě na ně nesmím šáhnout? At si jdu dál a dělám že se nic nedeje?OneIceOne wrote: tak když skupinu na questu potkáte, rozhodnu podle situace, maximálně vás vyženu, aby jste skupinu nechali na pokoji
Prijde mi to neco ve stylu ze, jako normal by ven v noci nesli, protoze vedi ze jsou loglí drowove a mohou tam nekde byt, ale jelikoz vedi ze tam je Dm (ty) tak ven pujdou, nebot z casti nejakeho procenta jim vlastne nic nehrozi.
Asi nejvice si myslim, ze kdzy to bude parta 10lvl a ja jsem epic, tak uz tuplem reknes at na ne nesaham a oni si smele v noci budou behat po lesich atd.
To se mi moc nelibi tedy. Proste kdyz potkam v noci venku nekoho osamotneleho, nebo i skupinu a pujdu do nich, tak mohu ne? Žádný ne že ne.