Rozhodl jsem na základě vlastní intuice, že postavy běžně nosí 200k po kapsách je věc systému, když hrajeme Quest session, překlápí se hra do jiného modu, více rp, více uvěřitelného.Ikstremist wrote: Díky ale za q, byl super.
P.S.: Měl bych jen jedinou výtku ICE - a to, že sutana je velká, vleze se do ní hodně věcí, zvlášt když je v tom člověk zběhlý. A kdyby někdo měl zpozorovat co zpozoroval Dorgen, byl by to určitě Elf a ne on, protože člověk v té tmě musel doopravdy pi.. vidět.(no offence)
Toto je skvělá otázka pro DG, kolik by vážilo a objemově zabralo třeba 100k goldů IC?
Já osobně si myslím, že truhlici rovnající se base od piv, vahou podobně, ale záleží na velikosti mincí. Takže, když jsem si představil štíhlého a obratného mnicha, jak pod sutanou pašuje basu od piva, stanovil jsem, že to prostě lidi můžou vidět. Navíc, kdyby si situaci vhodně zahrál, dalo by se o tom uvažovat. Jen si systémově přehodil peníze k postavě. IC to byl důvod, kvůli které by tě některé postavy mohly chtít zabít, což je v questu možné a hraní povahy postavy mě těší.
Jinak díky za připomínky, celý systém se prostě ladí, až se dojde k nějakému finálnímu řešení, které bude vyhovovat...