Featy jdou vzít a kouzla by taky měly jítG-ladiator wrote:Aby se třeba začaly používat?Problém bych viděl pouze u CEPových zbraní, na které se nedají vzít featy a začarovat kouzla.
Co Vám na Thalii vadí?
Re: Co Vám na Thalii vadí?
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Co třeba nekolečkovat furt toho samýho bosse dokola a zkusit taky jinýho?-RoF- wrote:Nelíbí se mi a vcelku to nechápu proč u bossů hodně často nacházíme předměty, které jsou téměř nepoužívané. Například sap, nunchaky, řemdichy, cepy a tak dále.
Vedoucí týmu Thalie
- G-ladiator
- Urozený
Aha, skvělé! Ale hádám, že ne při zakládání postavy? Těch featů jsem si tam totiž nevšiml.-RoF- wrote:Featy jdou vzít a kouzla by taky měly jítG-ladiator wrote:Aby se třeba začaly používat?Problém bych viděl pouze u CEPových zbraní, na které se nedají vzít featy a začarovat kouzla.
Featy na to jsou tak jako na standartní zbraně.G-ladiator wrote:...[
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Ne při základání postavy to tam opravdu není - zakládání postavy ma na starosti defaultní klient nwn - až od 2. lvlu se to řídí nastavením thalie.
Jo takhle... Sry. Na prvnim levelu to nemáš, to by sis musel hodit věci z haků do override.
Na Thálii mi vadí permanentní postih povrchňanů v podtemnu. Lepší řešení by bylo postih zvednout na -10 do všeho, ale v nepravidelných intervalech -> pohyby litosferických desek, zemětřesení...nerovnováha magické energie...
TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
Už takhle jsou některé exepláře dole každý den, chceš nám tam z toho udělat nějakou zoo, kam si bude chodit každej jak chce? 
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
Na Thalii mi vadi ze neni low magic a low exp. Byla to prijemna zmena na druhém levelu najit npc nemrtveho s kterym si dal clovek epicky petiminutovy boj a stacilo mu kolem 18ti hp a 15ti AC
. Featy, skilly a ability povolani pak maji vetsi smysl, kdyz si to clovek nemuze nahnat itemama (bonusy do skillu a podobne) a lektvarama.
Na Thalii me na druhym ubili i mysi kdyz jsem logl poprve
Ale tohle se bohuzel nezmeni.
Na Thalii me na druhym ubili i mysi kdyz jsem logl poprve
Ale tohle se bohuzel nezmeni.
- -darkvision-
- Bůh
LOOT LIMIT !!! 
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Četnost hlášek některých NPC v často navštěvovaných lokacích a jejich omílání dokola.
Když budu konkrétní - servírka a hudebník u Modrého racka. Pokud tam postavy sedí třeba delší dobu, tak ty hlášky (asi 4 dokola) jdou šíleně rychle za sebou a dost narušují veškerý rozhovor a atmosféru...
Když budu konkrétní - servírka a hudebník u Modrého racka. Pokud tam postavy sedí třeba delší dobu, tak ty hlášky (asi 4 dokola) jdou šíleně rychle za sebou a dost narušují veškerý rozhovor a atmosféru...
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Na vyvážení potvor vzhledem k levlu PC se stále pracuje, změny se plánují, ale nebude to bohužel hned - je to opravdu běh na velmi dlouhou trať.Hafen wrote:Ale tohle se bohuzel nezmeni.
-darkvision- wrote:LOOT LIMIT !!!
Zkusím ještě nějakou přidat a celkově obměnit, zvětšit prodlevu mezi vyskakováním hlášek by pak mohl upravit Kucik.Braenn wrote:servírka a hudebník u Modrého racka. Pokud tam postavy sedí třeba delší dobu, tak ty hlášky (asi 4 dokola) jdou šíleně rychle za sebou a dost narušují veškerý rozhovor a atmosféru...
Měl jsem v plánu to udělat už dávno, nějak jsem na to zapoměl...
EDIT: Hlášky pozměněny, na vašich příjmačích již dnes. S tou prodlevou ale musíte narukovat na Kucika osobně...
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Víceméně anoBahnak wrote:-darkvision- wrote:LOOT LIMIT !!!Beru jako vzkaz: "už máme vycraftěno"
![]()
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
-------
Neaktivní
-------
Díky! hned je to lepší:)Bahnak wrote:EDIT: Hlášky pozměněny, na vašich příjmačích již dnes. S tou prodlevou ale musíte narukovat na Kucika osobně...
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu si. Zvětšit prodlevu u Racka u servírky a hudebníka.