Když jsem tam s někým v rozhovoru, tak tam neustále lítaj jeho hlášky
Po čase je to fakt otrava...
Naprosta pravda...osobně bych i pozměnil barvu hlašek u NPC.Myslim tim pravě hlašky vyvolavaču a takSorrow wrote:Tak jestli je to tak, tak za sebe se přimlouvám i za karatského vyvolávače na námestí.
Když jsem tam s někým v rozhovoru, tak tam neustále lítaj jeho hlášky![]()
Po čase je to fakt otrava...
Na ty hlášky na náměstí se juknu, zkusím upravit podobně jako u Racka, s většími prodlevami opět na Kucika prosím.Sorrow wrote:...tak za sebe se přimlouvám i za karatského vyvolávače na námestí...
To je jeden úhel pohledu, další zase je ten, že Thalie je frakční svět ve kterém se po nocích občas po povrchu poflakuje bubák, který už jen tím že tam je dělá hru adrenalinovou, nebezpečnou a někdy až hororovou. Jinak ano, tvůrci podporují CvC. Bylo by nelogické kdyby ve frakčním světě CvC neexistovalo.Ikstremist wrote:Mě zase vadí drowové co si myslí že lízt na povrch single a lovit lowlevely je sranda, kterou tvurci sveta toleruji.
Tolerují v IC rovině, třeba zrovna na tvoje IC upozornění jsem drowům věnoval dárek, který mohl končit jejich ulovením, předáním inkvizici a upálením. Nevím, zda drowové hořej, no katova sekera to jistí.Ikstremist wrote:Mě zase vadí drowové co si myslí že lízt na povrch single a lovit lowlevely je sranda, kterou tvurci sveta toleruji.
Zato kdyz totez delaji nadzemci, tak je to taky strasna srandaIkstremist wrote:Mě zase vadí drowové co si myslí že lízt na povrch single a lovit lowlevely je sranda, kterou tvurci sveta toleruji.
Nechcete tuhle diskuzi přenest někam jinam ?Hafen wrote:Zato kdyz totez delaji nadzemci, tak je to taky strasna srandaIkstremist wrote:Mě zase vadí drowové co si myslí že lízt na povrch single a lovit lowlevely je sranda, kterou tvurci sveta toleruji.
Braenn wrote:A mě prosím vadí, jaký děsný lowlevel mají ti chudáci drowové, co se spawnují cestou na ivory.
To je ostuda, kde je pak nějaký respekt a strach?