Chyby v Alchymii

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Miking
Poutník

Re: Chyby v Alchymii

Post by Miking »

Ten problem s lektvarem Nev bych taky poprosil opravit.
Kdyžtak PM a popíšu to blíže, kdyby to kolega předemnou už neudělal.
Absinthorix
Bůh

Post by Absinthorix »

Poslal :) ale nejspíš to neuškodí popsat ještě jednou :idea:
Vojen Bouřný
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“

horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu

Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
kucik
Temnota

Post by kucik »

Naposled jsem ti psal PMku s tím, jestli teda skutečně jdou vyrobit dva lektvary nev, které se chovají různě.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Absinthorix
Bůh

Post by Absinthorix »

kucik wrote:Naposled jsem ti psal PMku s tím, jestli teda skutečně jdou vyrobit dva lektvary nev, které se chovají různě.
Omlouvám se, neměl jsem možnost to znovu vyzkoušet od té doby. Ten post nebyl míněn jako narážka na tebe, jestli tak vyzněl, tak se omlouvám ještě jednou. Myslel jsem to tak, že když teď Miking pošle další PM s popisem jak to "nefunguje" že to bude zástupné za ten test, který jsem neprovedl já.
Vojen Bouřný
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“

horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu

Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
-RoF-
Ďábel

Post by -RoF- »

Hele jak je to ted s alchymii? Je fajn že to při rozptylu nepadá hra, ale je možné ted vůbec účinky alchymistických lektvarů shodit rozptylem? :roll:

Zkoušel jsem si rozptýlit sám sobě SKO a roztýlil jsem 4 pokusama všechny svoje kouzla, ale SKO drželo.
V šampionátu jsem si taky všiml že mág nemohl mordekainem rozptýlit volnost pohybu z lektvaru.

Což mi příjde vcelku čudné.

Tak jak to je? Díkas ;)
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Zindo
Měšťan

Post by Zindo »

Je pravda, že jestli efekty z lektvarů nejdou zrušit a magie ano. Tak to zase magické povolaní posilá o krok zpět. Hodně z vás bude argumentovat, že lektvar není magie. To je pravda, ale potom by neměli mít lektvary efekty kouzel, ale své specifické. Tomu, ale tak není, a proto by meli jít zrušit stejně, jako kouzla od magického povolání.
-RoF-
Ďábel

Post by -RoF- »

Zindo wrote:Je pravda, že jestli efekty z lektvarů nejdou zrušit a magie ano. Tak to zase magické povolaní posilá o krok zpět. Hodně z vás bude argumentovat, že lektvar není magie. To je pravda, ale potom by neměli mít lektvary efekty kouzel, ale své specifické. Tomu, ale tak není, a proto by meli jít zrušit stejně, jako kouzla od magického povolání.
Přesně tak.

Příjde mi že ted bojovník s hůlkou rozptylu shodí mágovi všechny kouzla, ale mág neshodí bojovníkovi magii z lektvarů.

Možná by se mohly letvary ještě zredukovat nebo-li zrušit, například volnost pohybu. V podtemnu možná mají ještě lektvary proti smrtící magii (aspoń podle toho co mi někdo kdysi psal :roll: ).
Aspon to bude mít důvod ten, že si ty postavy budou víc vážit mágů, kleriků a bardů ;)
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.

sendys
Rytíř

Post by sendys »

-RoF- wrote:
Zindo wrote:Je pravda, že jestli efekty z lektvarů nejdou zrušit a magie ano. Tak to zase magické povolaní posilá o krok zpět. Hodně z vás bude argumentovat, že lektvar není magie. To je pravda, ale potom by neměli mít lektvary efekty kouzel, ale své specifické. Tomu, ale tak není, a proto by meli jít zrušit stejně, jako kouzla od magického povolání.
Přesně tak.

Příjde mi že ted bojovník s hůlkou rozptylu shodí mágovi všechny kouzla, ale mág neshodí bojovníkovi magii z lektvarů.

Možná by se mohly letvary ještě zredukovat nebo-li zrušit, například volnost pohybu. V podtemnu možná mají ještě lektvary proti smrtící magii (aspoń podle toho co mi někdo kdysi psal :roll: ).
Aspon to bude mít důvod ten, že si ty postavy budou víc vážit mágů, kleriků a bardů ;)
zkousel jsem to prstenem rozptyleni a normalen to fungovalo .. akorat ze stejne jako u kouzla to nemusi zrusit vse ... a rusi to jen od slabsich az po nejsilnejsi ..
Život je svině, a teď vypadni mám práci.
Derken-
Bůh

Post by Derken- »

NPC mě shodilo totál :)
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Derken-
Bůh

Post by Derken- »

-RoF- wrote:...
My máme lektvary, vy máte štíty, kapuce atd...
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
sendys
Rytíř

Post by sendys »

nechces tu alchymku zrusit uplne :)) vzdy oooona je tak siiiiilnaaaa oooo :)
Život je svině, a teď vypadni mám práci.
Narsith
Šlechtic

Post by Narsith »

Rofe sice jsem se zařekl že sem nebudu psat,ale tohle je do nebe volajici blbost.Jak jistě viš sam hraji maga.Ale rdukovat už takle zredukovanou alchymku je trošku postavene ne hlavu. Když jde větši parta tak ani zaklinač nemam dostatek kouzel pro celou partu a že jich ma požehnaně :D. Spiše bych to viděl na upravu kouzel. :wall:
ACC Bziik
Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec
Robert Ness-Kněz na baterky
Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

Děcka co nechápete na prohlášení "lektvar volnosti pohybu je nějaký čudný a vydržel několik rozpojení". Samozřejmě to můžu zkusit znova mimo turnaj s někým. :roll:
.
Derken-
Bůh

Post by Derken- »

Nalkanar wrote:Děcka co nechápete na prohlášení "lektvar volnosti pohybu je nějaký čudný a vydržel několik rozpojení". Samozřejmě to můžu zkusit znova mimo turnaj s někým. :roll:
Zkoušel jsem si rozptýlit sám sobě SKO a roztýlil jsem 4 pokusama všechny svoje kouzla, ale SKO drželo.
Děcko, co nechápeš na týdle větě? :)

Mě shodili total od ska po bop přes fa a další 8)
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
-RoF-
Ďábel

Post by -RoF- »

Derken- wrote:
Nalkanar wrote:Děcka co nechápete na prohlášení "lektvar volnosti pohybu je nějaký čudný a vydržel několik rozpojení". Samozřejmě to můžu zkusit znova mimo turnaj s někým. :roll:
Děcko, co nechápeš na týdle větě? :)

Mě shodili total od ska po bop přes fa a další 8)
-RoF- wrote: V šampionátu jsem si taky všiml že mág nemohl mordekainem rozptýlit volnost pohybu z lektvaru.

Locked