Zámek

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
davidsoft
Šlechtic

Zámek

Post by davidsoft »

Předmět: Nefunkční přechod
rosnicka wrote:
kokosak wrote:Karatha, šlechtická čtvrť - vchod do zámku(?). Vrata se otevřou, přechod tam je, ale nejde jím projít do jiné lokace. Zato jde projít dovnitř (zůstat v lokaci) a tlapat po prázdných místnostech :D
jo a když už ho prolezeš a zjistíš že tam nic neni a pak nemůžeš ven. já jsem se musela lognout několikrát než mě to pustilo ven.
Má být vůbec zámek volně přístupný? Nemám přesný přehled, ale řekl bych, že tam bydlí baron nebo někdo podobně vysoce postavený a pochybuji, že by si pouštěl domů neznámé dobrodruhy (natož se zbraněmi v batohu).
Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia.
<Aktivita ve hře: neaktivní>

[Desatero přikázání pro role-playera]   [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
xpm335
Obyvatel

Re: Zámek

Post by xpm335 »

NY mysli e má ten jak je předním kovová brána? :D
Svenn Bjornsonn
"Je jedno jestli jsi král nebo sedlák...stejně tě pošlu tam kde slunce nesvítí."
Zemřel tak jak žil, jako idiot.
https://www.youtube.com/watch?v=0YuKhXZPAgQ

Magistr Stregan Kane
„Všechno, co lidstvo udělalo, vymyslelo, čeho dosáhlo, i to, čím je, všechno to leží zázračně uchováno na stránkách knih. “
Aktivně hrán s chutí někomu pokazit den.
Locked