Narsith wrote:kucik wrote:Protože pokud neuvedeš co přesně ti vadí/vadilo, tak to těžko někdo změní, protože neví co vlastně udělal špatně.
Jinak je to pro mě prostě rejpání bez důvodu a bez snahy cokoliv zlepšit.
kuciku ja jsme zažil jen jednou a to u goril kdy Dmko dalo vědět že tam bylo..a to jen diky tomu že misto abych pokračoval v zdolavani mama gorily tak jsem sebral padleho spoulhrače a šel ho oživit.Dostal jsem za to 50xp.Jako za zakženou vypravu a zratu peněz za oživeni a expu tak to za to nestalo. Zbytek asi mohu těžko tady uvadět,když nejsem si 100% jistej že to byl zasah Dmka. Mam jen prostě podezřeni ale nebudu nikoho obviňovat bez dukazu. Mohu to jen posoudit podle toho že když bosse dame několikrat za sebou..i v tom připadě že se spavne silnějš a najednou ma teměř neuvěžitelnou odolnost,nebo se uzdravuje ač to před tim nikdy nedělal jsou jen doměnky že za tym muže byt DMko.Jen jsem prostě napsal že pokavad se tohle děje tak se mi to nelibi.Ne to že Dmko vstoupi do NPC ale to že neda hrači žednou šanci ho pokonat nebo aspon poznat že je něco jinak než obvykle. Pokavad je to jen ma doměnka že v některych připadech se to takle děje tak se tady omlouvam.
Sice už začínáme být dost offtopic, ale ať se to vyjasní...
Nepíšeš náhodou o výpravě asi tak
před čtvrt rokem na gorilly v prahvozdu, kde místo klasické Staré Zuřivé Gorily tam byla Prastará Zuřivá Gorila (s mnohem víc životama a s regenerací), v jeskyni bylo celkově víc goril a byly o trošku silnější, byl tam větší poklad a bylo to tam tak nastaveno celý den prostě od restartu, protože jsem ten dung upravil v rámci dění kolem části artefaktu? Tu prastarou zuřivou gorilu nakonec někdo umlátil, tuším je o tom boji něco v poděkování z oné doby - když tak si to můžeš dohledat.
Mimochodem pokud si to ještě dobře pamatuji, tuším nejprve tam šel jeden - ještě nebyl ani epický level, šel v invisu a ten dung pro epické levely, nyní navíc slušně posílený vymlacoval soustavným povoláváním devítkového summona, který si vždy hodil štíty, o které se rozsekala celá skupina goril. On šel v invisu a prostě hodil dalšího z hůlky, která měla 50 nábojů a byla tehdy tak levná, že ho ta taktika v podstatě nic nestála a byla založená prostě na tom, že npc jsou tak blbí, že se vrhnou zkrátka na cokoli a spokojeně se nechají zabít. V podstatě je přesně tohle jednání, kdy hráč objeví nějakou výhodu a a místo aby si ji nechal jako příležitostný bonus, tak ji tak intenzivně těží, až to DM tým donutí k úpravě. Podobné to předtím bylo s ovládnutím potvor a s hromadou dalších věcí. Samotného ho ta gorila vyhnala, tolik jsem ještě sledoval.
Pak vím, že jste tam vrátili ve dvou, samotný boj jsem nesledoval, protože jsem musel jít někomu něco vracet. Přišel jsem až když už jeden lehl a dal nějaké drobné expy aspoň za boj. Nejsem si jist, zda to bylo u vás, ale možná jsem pak to tělo vyhodil ven z doupěte, abys ho mohl sebrat - možná to bylo jindy a jinde, nevím, je to dlouhá doba. Pak vím, že jsem sehrával to, že vzít něco, co vypadá jako skřet nebo ork na oživení k elfům není moc průchozí.
Tolik k vysvětlení. Nebylo to tedy tak, že by
vám někdo toho bosse posílil. Prostě tam tentokrát byl jiný boss (i se jinak jmenoval) s jiným lootem a vy jste to nedali - což není vzhledem k vašim tehdejším levelům a použité taktice divu. Mimochodem pokud jde skutečně o tento případ a budou tě zajímat další podrobnosti, klidně mi pošli PM a probereme to. Sice si to už nepamatuji tak dobře, ale co se dá dělat. A příště prosím, pokud se ti něco nezdá, tak o tom napiš rovnou a ne po čtvrt roce.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru