Řekl bych, že většina populace tohoto fora neví, o čem mluvíš. Pokud ti něco vadí, buď přesnější, ať se to dá řešit.de Aers wrote:Ty jo, tady aby se fasovali kapesníčky před lognutím do hryneuvěřitelný, ale člověk se aspoň pobaví
Co Vám na Thalii vadí?
- G-ladiator
- Urozený
Re: Co Vám na Thalii vadí?
pardonG-ladiator wrote:Řekl bych, že většina populace tohoto fora neví, o čem mluvíš. Pokud ti něco vadí, buď přesnější, ať se to dá řešit.de Aers wrote:Ty jo, tady aby se fasovali kapesníčky před lognutím do hryneuvěřitelný, ale člověk se aspoň pobaví
"Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
Je to fuk...stejnak končim,aspoň na nejakej čas.Potřebuji odpočinek od toho všeho tady.Tak to prosim už neřešte
ACC Bziik
Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec
Robert Ness-Kněz na baterky
Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec
Robert Ness-Kněz na baterky
Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
proč mi to přijde jako krávovina? pokud vim tak bossové se dokážou nabostit i bez toho aby tam byl DM ne? a bóže dyť je to jen hra
jinak na shledanou a hodně štěstí *mává kapesníčkem*
jinak na shledanou a hodně štěstí *mává kapesníčkem*
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Rakša se dala ovládat, ano..ale pak nějaký magor s ní projížděl prahvozd moc často a moc jednoduše a proto se to muselo zatrhnoutNarsith wrote:... Prostě když je dana nejaka vyhoda tak by měla byt využivana a ne hrače za ni trestat.Když už jste tady nakousli i tohle. Jako proč bych nemohl ovladnout Rakasu a vybit s nim ostani.Přeci je mnou ovladan,mě posloucha a je jedno že to jsou jeho rodni druhove. Stava se i v realnem životě že někdo ovladne jedince určite komunity,zfanatizuje ho a pak z bombou na tělě pošle proti svym soukmenovcum.Prostě tuhle logiku trestu za využiti nejake vyhody dane povolanim nechapu.
Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
Trochu z jiného soudku - ne že by mi to trhalo žíly - ale trochu mě iritují NPC kněží, paladini a podobní v chrámu, co pobíhají s tasenou čepelí 
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Tak oni jsou normálně beze zbraně ale stačí aby v lokaci někdo zameditoval nebo něco vykouzlil a už jsou v pozoru.
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
farma na vlčí stezce do doubkova, která hoří už asi 10let
Nemohla by už konečně schořet? 
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?"
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
Ne, pravidelně si tam peču marshmalow

ja teda nevim jestli to sem patri...ale kdyz koncim tak jdu domu - bydlim v Ivory v najemnim dome, pak prijdu prihlasim se a moje postava je sice v Ivory ale na hrbitove.. posledne stala hned za prechodem z karathske cesty a dneska pred branou.. jak je to mozne? ze by byla namesicna a misto spani chodila ven?
Jsem jaká jsem.
Lina Arna - zlatooká černovláska
Lina Arna - zlatooká černovláska
To je protože se pozice postavy ukládá až po nějaké době. Takže si holt systém zapamtoval tvou pozici před ivory a ne u tebe v bytě.rosnicka wrote:ja teda nevim jestli to sem patri...ale kdyz koncim tak jdu domu - bydlim v Ivory v najemnim dome, pak prijdu prihlasim se a moje postava je sice v Ivory ale na hrbitove.. posledne stala hned za prechodem z karathske cesty a dneska pred branou.. jak je to mozne? ze by byla namesicna a misto spani chodila ven?
Stačí předím ež odlogneš napsat /pc soul a nebo /pc duše, sice se to otevře možnost jestli chceš meditovat nebo další různé nastavení, ale to zkuše a pak odlogni. Pak si hra zapamtuje přesnější pozici tvé postavy.
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
To obvykle pomáhá. Pro jistotu ještě mezi tí nechávám pauzu, např. minutu.
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
- -darkvision-
- Bůh
Tak tak, dvakrát po sobě a nemám s tím problémy. Tedy pokad nejsem v tunelu žeNalkanar wrote:Já z toho důvodu radši dávám duši dvakrát po sobě
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Docela mi vadí ,že pomocí lopaty nejde zakopat jakakoliv kravovina v přírodě... 
Sareth - *Leč temnota nezvítezila, odpočívá rukou své milované, pokoj mu*
Kvas - Tož ja to nezvdam! Öing!
Cornelius *připravuje se*
Kvas - Tož ja to nezvdam! Öing!
Cornelius *připravuje se*