Štíty
Štíty
Nikde jsem nesehnal štít, v Ivory ani v Karathě nic. Údajně prý v poušti nějaké mají, ale plout tam jen pro štít je takový docela ekonomicky nevýhodný. Pořád mi připadá zbytečný proč třeba kovář v Ivory má 20 obyčejných bot, 20 helem a 20 kopí (trochu jsem nadstřelil), někdy se to načítá ten inventář děsně dlouho a po jednom itemu, tak by tam místo toho bylo pár štítů. Jak tu někdo psal, stačilo by i 2-3 kusy od zbraní (ne střeliva), protože si to každej stejně koupí při začátku postavy.
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Re: Štíty
lano se taky da nekde poridit? nemuzu ani svazat ryby, kdyz du z lovu 
A do podtemna konečně něakou katanu 
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Něco málo štítů se sehnat dá jen je potřeba hledat, tak pokud máte chuť hledat nečíst dále. Pokud se vaše duševní rovnováha převažuje k šílenství pak je tu dole jedna rada zadara.
OOC:
Štíty jsem včera nekontroloval, ale komu chybí a spokojí se lidským velkým štítem tak Herr von Pračník v Doubkově má občas nějaké pod pultem.
OOC:
Štíty jsem včera nekontroloval, ale komu chybí a spokojí se lidským velkým štítem tak Herr von Pračník v Doubkově má občas nějaké pod pultem.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend