Velká většina ovoce se stále nestackuje přímo, ale tváří se jako "malé drobnosti" a stackuje se jen po kouskách, co zrovna seberete. Příkladem jsou hrušky, třešně, maliny, oříšky a spousta dalších síbracích věcí.
Navíc nevím, jestli je to nová úprava nebo co, ale vylovil jsem včera asi deset ryb a přitom se mi nepřipsalo žádné zlepšení. To zlepšení se už nepíše nebo vůbec není nebo jak?
Stackování ovoce
Stackování ovoce
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
- Lord_Berserk
- Velmistr
Re: Stackování ovoce
jo ovoce se stackuje divne... vecinou po 2 kouskach a manuelne ho muzete dat dohramdy v invu ale to je prece vopruz
...potom co sem natrhal hrusky ktery sem nastackoval dal sem pouzit...no a moje postava je sezrala rovnou 10 misto aby se vodecetla jedna 
...VIKINGS are back...your agony begins !!! 
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
- human_wreck
- Měšťan
Však když jde člověk pro borůvky, tak je prostě hltá po desítkách.Lord_Berserk wrote:jo ovoce se stackuje divne... vecinou po 2 kouskach a manuelne ho muzete dat dohramdy v invu ale to je prece vopruz...potom co sem natrhal hrusky ktery sem nastackoval dal sem pouzit...no a moje postava je sezrala rovnou 10 misto aby se vodecetla jedna
Shadiyah ... Bardka do nepohody :]
Ještě včera to stackování stále nefachčí..
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
Nemusite tu neustale upozornovat na nejaky problem, staci to jednou. Az to bude opravene, dozvite se to...
Vedoucí týmu Thalie