Par dotazu novacka
Par dotazu novacka
Zajímalo by mne, kde se na thalii soustredi nejvice dobrodruhu a jestli jsou tu nějak rozlišeny příděly expů pro různé rasy?
Nien al Amordien - šedá karathská myš.
Re: Par dotazu novacka
Expy mají všechny rasy stejné, tedy časové. Ostatní expy z lovu jsou o lvl, ne o rasách.halfox wrote:Zajímalo by mne, kde se na thalii soustredi nejvice dobrodruhu a jestli jsou tu nějak rozlišeny příděly expů pro různé rasy?
Nejvíc hráčů bývá v Ivory v hospodě (v IC noci) a přes den v Karatě, hospoda, dílny. A nebo si počkej před severní branou taktéž v Karatě.
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Klasika jsou hospoda v ivory, hospoda v karathě a dílny v karathě. Xp a tak jsou nějak přerozdělený, ale to si nepamatuju a najdeš to na stránkách.
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
Braenn wrote:Expy mají všechny rasy stejné, tedy časové. Ostatní expy z lovu jsou o lvl, ne o rasách.halfox wrote:Zajímalo by mne, kde se na thalii soustredi nejvice dobrodruhu a jestli jsou tu nějak rozlišeny příděly expů pro různé rasy?
Nejvíc hráčů bývá v Ivory v hospodě (v IC noci) a přes den v Karatě, hospoda, dílny. A nebo si počkej před severní branou taktéž v Karatě.
Sem myslel že ty spešl rasy maj ty xp nějak upravený ne? Drowové, ty ruzný druhy pulorků atp... ?
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
Za drowa jsem hrála, je to déle, a měl je stejný. Tak teď nevím.Thuereg wrote:Sem myslel že ty spešl rasy maj ty xp nějak upravený ne? Drowové, ty ruzný druhy pulorků atp... ?
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Viz http://thalie.pilsfree.cz/forum/viewtop ... 87#p103787.halfox wrote:Zajímalo by mne, kde se na thalii soustredi nejvice dobrodruhu a jestli jsou tu nějak rozlišeny příděly expů pro různé rasy?
Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia.
<Aktivita ve hře: neaktivní>
[Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
<Aktivita ve hře: neaktivní>
[Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
On má na mysli ECL
To se týká NPC, ne časovek
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Za předpokladu, že je již ecl nastavene, jak se na webu pise.Derken- wrote:On má na mysli ECLTo se týká NPC, ne časovek
Díky všem za rady, prozatím jsem si vybral Ivory a hned jsem tam pár hráčů potkal. 
A jak jinak by mělo být nastavené?Zindo wrote:Za předpokladu, že je již ecl nastavene, jak se na webu pise.Derken- wrote:On má na mysli ECLTo se týká NPC, ne časovek
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Dotaz kdyz ma elf v zakladu bonusy a postihy +2 obratnost -2 odolnost a ja si k nemu vezmu subrasu, bude mít postihy a bonusy do vlastnosti zakladni + subrasa nebo jen ty co ma subrasa?
Bude mít rasové (za elfa) a k tomu ještě navíc za subrasu.
a jak si upravím popisek postavy?
Někde jsem to četl, ale už jsem zapoměl kde a teď to nemůžu najít.
Pomocí chatových příkazů. Konkrétně /pc desc..
Kompletní nápovědu příkazů dostaneš, když napíšeš /pc ?
Kompletní nápovědu příkazů dostaneš, když napíšeš /pc ?
Napíšu to sem, nechce se mi zakládat kvůli tomu nový topic. Rád bych věděl, jestli je možné na Thalii někde sehnat vrhací lahvičky s kyselinou a ohněm, náhodou sem na to narazil v singlu.
Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář