Seveřan + RDD
Re: Seveřan + RDD
...chce se mi napsat
"touche!", ale už jak to píšu se bojím! 
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Touché, to je taky francouzsky a oni ty čárky celkem používají.KaTo wrote:...chce se mi napsat"touche!", ale už jak to píšu se bojím!
Mondijé!drake127 wrote:Touché, to je taky francouzsky a oni ty čárky celkem používají.KaTo wrote:...chce se mi napsat"touche!", ale už jak to píšu se bojím!
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
I děkoval Vlk za lekci, kterou mu drak uštědřildrake127 wrote:Myslíš určitě voilà, že jo?Braenn wrote://OOT Grammar nazi vsuvka://černý vlk wrote: wuala
Je to voilá, ne wuala, alébrž to je to jazyk francouzský. Ber to prosím jako malý vzdělávací zásah do jinak trefně umístěného slovíčka.![]()
//konec OOT//
Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
To už si najděte sami, já se jdu tiše zastřelit do kouta.LDamian wrote:Mondijé!
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Máš mědrake127 wrote:Myslíš určitě voilà, že jo?Braenn wrote://OOT Grammar nazi vsuvka://černý vlk wrote: wuala
Je to voilá, ne wuala, alébrž to je to jazyk francouzský. Ber to prosím jako malý vzdělávací zásah do jinak trefně umístěného slovíčka.![]()
//konec OOT//
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
mon Dieu!drake127 wrote:To už si najděte sami, já se jdu tiše zastřelit do kouta.LDamian wrote:Mondijé!
Kieran a Desmin Hanifah Ardian
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ