Co Vám na Thalii vadí?

Napadá Vás něco?

Moderators: DM, WB

Prasokralik
Bůh

Re: Co Vám na Thalii vadí?

Post by Prasokralik »

Jakto? Zakopat lze uplně každý předmět
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo

Pain is temporary. Victory is forever.
KaTo
Ďábel

Post by KaTo »

Vadí mi hráči (ani ne tak postavy :lol: ) co se odlogovávají u bossů :evil: . Za uši do průvanu, plantážníci!!
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
davidsoft
Šlechtic

Post by davidsoft »

Prasokralik wrote:Jakto? Zakopat lze uplně každý předmět
Předmět ano (zřejmě s výjimkou přirozených zbraní bytostí, kde jsou omezení daná mechanikou hry), ale umístitelný objekt ne, a některé "krávoviny v přírodě" jsou dokonce pevnou součástí modelů dlaždic, takže se dají leda tak překrýt umístitelnými objekty, ale odstranit či zakopat ne.
Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia.
<Aktivita ve hře: neaktivní>

[Desatero přikázání pro role-playera]   [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
GeForce
Obyvatel

Post by GeForce »

Prasokralik wrote:Jakto? Zakopat lze uplně každý předmět
popravdě mě se nepodařilo zakopat ještě nic :D možna to trpaslíci neuměj nebo co ja vim, ale prostě to nejde, ani nějaká kytka co utrhl, hrneček co se mu rozbil, nic...
Sareth - *Leč temnota nezvítezila, odpočívá rukou své milované, pokoj mu*
Kvas - Tož ja to nezvdam! Öing!
Cornelius *připravuje se*
Prasokralik
Bůh

Post by Prasokralik »

a děláš to správně? položíš předmět na zem a použiješ na něj specialni schopnost lopaty a tak vytvoříš díru která funguje jako jakákoliv bedna a můžeš do ní nasypat neomezený předmět kravin
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo

Pain is temporary. Victory is forever.
davidsoft
Šlechtic

Post by davidsoft »

Prasokralik wrote:a děláš to správně? položíš předmět na zem a použiješ na něj specialni schopnost lopaty a tak vytvoříš díru která funguje jako jakákoliv bedna a můžeš do ní nasypat neomezený předmět kravin
Předmět není nutné pokládat na zem (neodložitelné předměty dokonce na zem normálně odložit nelze). Stačí použít lopatu na předmět v inventáři. Myslím, že Sareth si stěžuje, že nelze zakopat předměty, které postava sice má, ale v inventáři nejsou. Možná by to šlo za DM asistence.

Předměty ve vlastním inventáři jdou (nebo alespoň před týdnem šly) zakopat bez omezení - mám dojem, že jde dokonce zakopat i lopatu, kterou to postava zakopává, či Duši bytosti (což nedoporučuji, protože postava bez duše není žádná legrace).
Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia.

kucik
Temnota

Post by kucik »

Asi nerozumim tomu: ,,Předměty, které postava má, ale nejsou v inventáři". Myslíš neodložitelné předměty? Ty v inventáři máš. Krom toho bych fakt neradil se jich zbavovat. Proto jsou taky neodložitelné.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
davidsoft
Šlechtic

Post by davidsoft »

kucik wrote:Asi nerozumim tomu: ,,Předměty, které postava má, ale nejsou v inventáři". Myslíš neodložitelné předměty? Ty v inventáři máš. Krom toho bych fakt neradil se jich zbavovat. Proto jsou taky neodložitelné.
Např. banánová slupka, prázdné korbele po dopitém víně, talíře od jídla, lahvičky po vypitých lektvarech.

J.F.Payne
Ďábel

Post by J.F.Payne »

Co použít.... FANTAZII? :)
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
davidsoft
Šlechtic

Post by davidsoft »

J.F.Payne wrote:Co použít.... FANTAZII? :)
Fantazie funguje jen do doby, než postava z místa odejde. Když tam pak přijde někdo cizí, nic tam nenajde.

Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

Fantazie + systém

Ale tady bych se obával, že bych nacházel zvěrstva ve stylu http://thalie.pilsfree.cz/forum/viewtop ... 46#p112446
.
G-ladiator
Urozený

Post by G-ladiator »

Popisy atmosféry mi taky trochu chybí, ale pokud by se měly zavádět, byl bych pro, aby to bylo pro všechny a ne jen pro některé.
halfox
Nováček

Post by halfox »

G-ladiator wrote:Popisy atmosféry mi taky trochu chybí, ale pokud by se měly zavádět, byl bych pro, aby to bylo pro všechny a ne jen pro některé.
Dát tuhle věc pro všechny na serveru, kde se skoro všechno může by byla sebevražda.
Nien al Amordien - šedá karathská myš.
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

G-ladiator wrote:Popisy atmosféry mi taky trochu chybí, ale pokud by se měly zavádět, byl bych pro, aby to bylo pro všechny a ne jen pro některé.
Přesně tak. Ještě bychom nacházeli nějaké veleepické koňské bobky, nebo tak.
.
GeForce
Obyvatel

Post by GeForce »

jinak co se zakopávání týče, vykopat inventář na zemi, ano to jde a jde do něj dávat spoustu věcí, ale pod pojmem "zakopat" si představuji, že postava vykope díru (což je ten inventář) a pak ji zahází hlínou nebo tím co bylo tam kde je momentálně díra, tudíž inventář, takže po úplném zakopání by měly věci zmizet... takhle si alespon já představuji pod pojmem zakopat.. :)
edit: nepokouším se zakopávat takové kraviny jako lopatu, neodložitelné itemy, duši bytosti runy atd... normální věci, jenže tak pořád někde leží v jakési jámě a každej na to kouká ap.
Sareth - *Leč temnota nezvítezila, odpočívá rukou své milované, pokoj mu*
Kvas - Tož ja to nezvdam! Öing!
Cornelius *připravuje se*
Post Reply