loď Kel-a-Hazr - Hag Grag
loď Kel-a-Hazr - Hag Grag
Koupený lístek, stojím na lodi a ona si už dvakrát odplula beze mě.

Nien al Amordien - šedá karathská myš.
Re: loď Kel-a-Hazr - Hag Grag
Hag Grag je nepřístupná oblast - někdy loni oficiálně dobyto Karathskou armádou.
.
Pak by měl tedy někdo odstranit z Kel-a-Hazru tu loď .Nalkanar wrote:Hag Grag je nepřístupná oblast - někdy loni oficiálně dobyto Karathskou armádou.
Nebo ji někam přesměrovat 
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
nebozachy wrote:Nebo ji někam přesměrovat
Tak jsem naletěl podruhé
Tentokrát do Dar Garag, tam se nesmí proč? A když se tam nesmí? Proč ty lodě teda fungují a tvrdí že za chvíli odplují? 
to jsou temnacky mesta ktere byli dobyty armadou spojenych sil .... tedy prestavujou se co vim ..... lode se holt asi nezrusily pac je hodne jine prace no
Život je svině, a teď vypadni mám práci.
Možná by bylo dobré napsat to na thalie.pilsfree.cz do kolonky ze světa a připsat k tomu, "čehož musí nejvíce litovat mořeplavci, jež si převozem osob do těchto měst vydělávali."
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
to je fakt, oni si vlastně vydělávají stále.. 
Máš zkreslené představy o ekonomicehalfox wrote:Možná by bylo dobré napsat to na thalie.pilsfree.cz do kolonky ze světa a připsat k tomu, "čehož musí nejvíce litovat mořeplavci, jež si převozem osob do těchto měst vydělávali."
Města jsou fuč, nejsou už v modulu a lodě.. no ty holt uvízly tam kde zrovna byly když to bouchlo. Občas holt oberou nějakého důvěřivce o penéze na lístek.
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...