Proč? Vždyť je to v downloadu na webu, jak jsem psal.photter wrote:vy ste hrozná banda amatérskejch šťouralů![]()
jakej filehosting jede v pohodě ? nacpu někam svůj override ke stažení
prehoz na zbroj
Re: prehoz na zbroj
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
to je jenom přídavek k overridu pro správný zobrzení pinďourů při použití nudepacku, já tam chci vrazit celej override, páč spousta lidí si s nim prostě neumí poradit a maj v tom neuvěřitelnej chlív...za chvili začnu uplouadovat, klidně to pak hoď sem na serverigor wrote:Proč? Vždyť je to v downloadu na webu, jak jsem psal.photter wrote:vy ste hrozná banda amatérskejch šťouralů![]()
jakej filehosting jede v pohodě ? nacpu někam svůj override ke stažení
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
ehm, s pinďourem nebo s overridem?photter wrote:páč spousta lidí si s nim prostě neumí poradit
někdo s tím, někdo s tím
teď koukam, že jsem si asi trochu splet topic
sem myslel že jsem v nahatym haku 
tak, můj kompletní override je ke stažení tady:
http://files.filefront.com/overriderar/;9582615;/f
obsahuje:
český fonty včetně HiRes s diakritikou
ruce a nohy s prstama
odemčený voicesety
alternative combat animations mod V.02 včetně fixu na připosraženej krk u female human
CEPový hlavy
hezčí textury kůra a chrome
pinďoury k nudepacku
pokud nechcete používat nudepack, mohly by ty pinďoury bejt konfliktní, v tom případě je vyházejte, sou to všecky soubory, který maj v názvu "pelvis"
nejsou tam ty barevný ikonky na kouzla a povolání, já to nepoužívám ale není problém to tam přidat
zatim sem s tim neměl nikde žádnej konflikt, nezkoušel sem na thalii ty sundavací přehozy, pokud by blbly, dejte vědět a zkusíme to najít ale nemyslím si, že by tu s tim mohlo kolidovat
http://files.filefront.com/overriderar/;9582615;/f
obsahuje:
český fonty včetně HiRes s diakritikou
ruce a nohy s prstama
odemčený voicesety
alternative combat animations mod V.02 včetně fixu na připosraženej krk u female human
CEPový hlavy
hezčí textury kůra a chrome
pinďoury k nudepacku
pokud nechcete používat nudepack, mohly by ty pinďoury bejt konfliktní, v tom případě je vyházejte, sou to všecky soubory, který maj v názvu "pelvis"
nejsou tam ty barevný ikonky na kouzla a povolání, já to nepoužívám ale není problém to tam přidat
zatim sem s tim neměl nikde žádnej konflikt, nezkoušel sem na thalii ty sundavací přehozy, pokud by blbly, dejte vědět a zkusíme to najít ale nemyslím si, že by tu s tim mohlo kolidovat
Prehozy jsou vobycejnsky roby. Nemaj jak blbnout.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.