photter wrote:*hodi si na search*....hovno sková....*tasí meč*
Tiefling ve městě
Re: Tiefling ve městě
snad na vsimavost ne?photter wrote:*hodi si na search*....hovno sková....*tasí meč*
Kostky jsou vrzeny...proc si vsak nehodit znova.
zabijte je všechny...Bůh už si je nahoře přebere....a víte, že nemůžete žádnýho rohatce vynechat
Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
Jo jo, *zastrci si scorpio do pouzdra a pusti klanovou stanici ve sluchatkach o neco hlasiteji*Teesha wrote:každej tííííífling je šmejd...a znám jednoho ultrašmejda..prostě prototyp...z toho plyne...mrtvej tííííífling dobrej tíííííííífling, aneb jak říká klasik..je 7,00 hodin ráno, nejvyšší čas zabít si svého prvního tíííííflinga
Mate asi stesti, ze jste videli pekne hranyho tieflinga. Ja videl jen cloveka s rohama a ocasem.
Vocas se zamaskovat da, ale ty rohy...snad upilovat.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
to je zneužití mý záliby ve zlodějkách, samozřejmě na to nemusim házet, když v tom mám 50wekslo wrote:snad na vsimavost ne?photter wrote:*hodi si na search*....hovno sková....*tasí meč*a co ja si pamatuju...tak na eq sem s tebou vedl salodlouhy rozhovor prave o hodech kostkama, kdy ty si byl zasadne proti - jinej svet, jiny moresy? :]
kostky se někdy hoděj a někdy je to kravina, to je na sáhodlouhý povídání
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
ok, to souhlasim ;]photter wrote:to je zneužití mý záliby ve zlodějkách, samozřejmě na to nemusim házet, když v tom mám 50wekslo wrote:snad na vsimavost ne?photter wrote:*hodi si na search*....hovno sková....*tasí meč*a co ja si pamatuju...tak na eq sem s tebou vedl salodlouhy rozhovor prave o hodech kostkama, kdy ty si byl zasadne proti - jinej svet, jiny moresy? :]
![]()
kostky se někdy hoděj a někdy je to kravina, to je na sáhodlouhý povídání
Kostky jsou vrzeny...proc si vsak nehodit znova.
já to radši upřesnim...sem silně proti kostkám při řešení konfliktních situací, obvykle se z toho vyklube jenom spor o DC nebo o to, na co vlastně házet
kostky používám soukromě a reálný (ne ty v pytlíku v inventáři) a používám je, když si nejsem úplně jistej, jak by se postava rozhodla, nebo abych se trochu "umravnil" - tím myslim, že postava má udělat něco, co jí přitíží nebo ublíží a moje metagamerský já se tomu brání, tak si dám eště jednu šanci přes kostky
kostky používám soukromě a reálný (ne ty v pytlíku v inventáři) a používám je, když si nejsem úplně jistej, jak by se postava rozhodla, nebo abych se trochu "umravnil" - tím myslim, že postava má udělat něco, co jí přitíží nebo ublíží a moje metagamerský já se tomu brání, tak si dám eště jednu šanci přes kostky
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
Jo jo, každý máme svý metagamerský já... ale ono to není nic jinýho než naše "ego" a dělá totéž i v reál life:) U mně to nejčastěji vyvolává (in game) situace, kdy najednou vidím, že něčí postava, se kterou jsme se ve hře viděli na začátku, je op nějaké době mnohem dál než moje... a najednou mně štve, že moje postavička, která si hraje, je takovej "looser"... takže v podstatě tohle "srovnání" je největší pokušení. Rozhodně je lepší vůbec se nedívat do seznamu hráčů a jejich levelů...
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu