Já se snad začnu červenat.
No, "překvapení", nijak zvlášť se lukostřelbě nevěnuji, ale nebylo to poprvé, co bych měl luk v ruce. Taky to, že jsem jako jediný dvakrát zamířil tak blízko středu ... (jen mi nechte trochu toho chvástání, když už jsem vyhrál

). Bahňákova trefa byla ale o poznání lepší a mě opravdu nesmírně potěšilo, že přišla až po soutěži

.
Molly23 wrote:...
Fryn zase předváděl pěkné kousky s vrhacími noži!
Škoda, že mi to nedá, abych toto tvrzení neuvedl na pravou míru

, po tom infu o výhře v lukostřeleckém turnaji bych pěkně zazářil. Před rokem a něco jsem ale opravdu dokázal většinou zabodnout tak dva nože ze tří, jak to bylo teď, se raději ani nezmiňuju (kdo taky háže, ví jak těžké je se něco takového naučit a jak se nesmí polevovat v tréninku).
Akce to byla moc hezká, počasí nám přálo, prostředí lahodilo oku, společnost jak se patří vybraná, velký výběr luků, dostatek šípů, nosič šípů (škoda, že ho pak jeho rodiče zprostili služby), schopní a zkušenější soupeři, kteří popoháněli k lepším výkonům, kino, lekání Braenn (které sem tam způsobovalo i mé lekání) a to všechno spojené s návratem domů v rozumnou hodinu, bez strachování kdy (jestli vůbec) a v jakém stavu vstanu do práce. Co víc si přát

.
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).