http://www.thalie.pilsfree.cz/knihovna/kniha001.pdf? To by šlo né?
Co Vám na Thalii vadí?
Re: Co Vám na Thalii vadí?
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Jestli to má být funkční odkaz, tak mi moc nefunguje.
Nemá... má to být jen nápad jak zavést rozsáhlejší knihy do hry. Prostě aby měla kniha URL odkaz na nějaký dokument onlineklobouk wrote:Jestli to má být funkční odkaz, tak mi moc nefunguje.
EDIT: Bude to mít jedno velikááánské plus!!! V IC novinkách se může oznámit, že Karathští písaři vymysleli kreslení obrázků do knih
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
třeba to že si nemůžu přečíst určité věci, když mi pak někdo něco řekne ve hře a já koukám jako blb a jako větší si připadám když tvrdím že to nemůžu najít.Ono by stačilo kdyby když se přihlásím na forum bylo v nabídkách i to kam nemám přístup což myslím není takový problém.Jak mám vědět že existuje nějaká sekce když jí nevidím?
Jsem jaká jsem.
Lina Arna - zlatooká černovláska
http://thalie.pilsfree.cz/forum/viewtop ... 361#p92361rosnicka wrote:třeba to že si nemůžu přečíst určité věci, když mi pak někdo něco řekne ve hře a já koukám jako blb a jako větší si připadám když tvrdím že to nemůžu najít.Ono by stačilo kdyby když se přihlásím na forum bylo v nabídkách i to kam nemám přístup což myslím není takový problém.Jak mám vědět že existuje nějaká sekce když jí nevidím?
16.1.2011 - Rejty wrote:Fórum tržnice a IC informace je rozděleno podle frakcí Povrch x Podtemno. Žádejte si u mě o přístup, pokud náležíte k dané frakci a tato fóra nevidíte.
.
dik, ale pro nekoho noveho kdo se snazi precist vsechno je to moc informaci a lehce se prehledne 
Jsem jaká jsem.
Od toho jsou lidi, kterých se optáš v momentě, kdy zjistíš, že se něco konáš a ty o tom nevíš. Třeba Prasokrálíka 
.
prave diky nemu vim ze je neco co nemuzu cist pac mi hazel odkaz, ale uz jsem si napsala pmkuNalkanar wrote:Od toho jsou lidi, kterých se optáš v momentě, kdy zjistíš, že se něco konáš a ty o tom nevíš. Třeba Prasokrálíka
Jsem jaká jsem.
Žádná PMka mi nepřišla 
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
me ne.. oznameni ze nemuze najit prislusnou strankuzachy wrote:předmět knížka s popiskem
http://www.thalie.pilsfree.cz/knihovna/kniha001.pdf? To by šlo né?
Jsem jaká jsem.
dostala jsem odkaz na rejtyho a ja dekuji za zpristupneni aspon se dozvim novinky ktere mi jinak musi rikat jini .kucik wrote:Žádná PMka mi nepřišla
Jsem jaká jsem.
Vadilo by někomu, kdybych kucíkovi tímto navrhl, aby změnil rozhovor hostinského U Racka na soukromý?
Mě osobně přijde velmi rušivý a nevidím valného přínosu v tom, že ho slyší okolí.
Mě osobně přijde velmi rušivý a nevidím valného přínosu v tom, že ho slyší okolí.
Mě také připadá rušivý, ale podle mě to k tomu místu patří. Nevím, jak to má být podle reálií, ale já si hostinec U Modrého racka představuji jako hospodu nízké cenové kategorie, kde je hluk a řev (zvlášť když se tam někdo opije), takže postava nemůže čekat, že tam bude mít klid na povídání si. Spíš bych poprosil kucika, aby za vchod přidal spoušť s popiskem atmosféry, abych měl jasno, zda je moje představa správná nebo se mýlím.klobouk wrote:Vadilo by někomu, kdybych kucíkovi tímto navrhl, aby změnil rozhovor hostinského U Racka na soukromý?
Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia.
<Aktivita ve hře: neaktivní>
[Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
<Aktivita ve hře: neaktivní>
[Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
Jak jsi k tomu dospěl? U Racka je 1) vyhazovač, 2) luxusní pokoje, 3) soukromý salonek, 4) stojí v centru Karathy. Podle těchto IC indicií bych to za nízou cenovou kategorii nepovažovaldavidsoft wrote:...Nevím, jak to má být podle reálií, ale já si hostinec U Modrého racka představuji jako hospodu nízké cenové kategorie, kde je hluk a řev ...
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Ještě vyvolávač na náměstí říká, že to je nejvyhlášenější podnik široko daleko. Kdyby jsi viděla hospodu v přístavuKaTo wrote:Jak jsi k tomu dospěl? U Racka je 1) vyhazovač, 2) luxusní pokoje, 3) soukromý salonek, 4) stojí v centru Karathy. Podle těchto IC indicií bych to za nízou cenovou kategorii nepovažovaldavidsoft wrote:...Nevím, jak to má být podle reálií, ale já si hostinec U Modrého racka představuji jako hospodu nízké cenové kategorie, kde je hluk a řev ....
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬