Seth-Plzen wrote:Hraju na povrchu, ale proste mi prijde uchylny, aby se moje postava chovala jak zemedelec a drbala vsechno co uvidi tak dvanact hodin v kuse a pak si konecne budu moct koupit aspon blbou prehoz na zbroj. Z toho ze by craft nejak zmenil pomer se nebojim. Team to ma asi dobre vymysleny. Proste mi obecne prijde, ze na to kolik postava je schopna vydelat jsou ceny strasne vysoky. Kord na nizsim levelu.
Sbirat jsem jeste vubec nezkousel... popravde mne to nejak nenapadlo... zivim se ciste kombinaci poklady + loot + kuze...
Poklady - podle mne se zvedly mirne a jsou tam ruznorodejsi veci
karatha stoky (spousta volne lozenych tel, soudku..) sice vetsinou drobne, ale ono se to nascita..
jezevci - sem tam jsem tam nasel i veci co jsem prodal za 100+ gp
harpyje - to pravda zatim mam problem zabijet sam a v parte uz to takova slava neni, ale i tak, s dobrym partakem...
Skreti - jako harpyje, taky pro partu, ale zabijel jsem uz i sam
Loot - harpyje (sem tam), jinak chatra ve stokach, zminovani skreti, nasel jsem i sosku psa za 136 gp pri prodeji...
Kuze - zatim spis pokryje naklady a to jeste ne vzdy, ale i tak... investice do budoucna
vlci
jezevci
plivnici
vosy
hadi
dalsi selmy...
medvedi (zatim trochu o hubu a umiram, ale uz jsem nejake stahl)
Celkove ciste na prachy mi jako nejlepsi vychazi karatha stoky... Kdybych byl na pousti, asi pujdu do misniho podzemi, tam to kdysi bylo taky fajn a byly tam tusim i jine moznosti. V podtemnu netusim... Musim poznamenat, ze jsem tu spis novacek a verim, ze pokud se tu nekdo opravdu vyzna, pripadne hodne obiha vytipovana mista, vydela si podstatne vic - pokud chce.
JINAK POZNÁMKA: mne neni možno brat jako "prumerneho hrace" - takze to, ze to ZATIM prijde v pohode pro mne, jeste automaticky neznamena, ze je to fakt v pohode. Podobne treba u Phottera...

Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru