To teda sakra že je, a i proto mě dost udivuje, kde ti mágové a zaklínači sakra jsouThuereg wrote:...vono taký protikouzlo je vtuhle chvíli mooooc fajn věc.
Kam zmizeli mágové?
Re: Kam zmizeli mágové?
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
-
Prasokralik
- Bůh
Nejsou, Alvarion jim prásknul, že hůlkaři jsou lepší 
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Alwarion hrál tu wiznu se kterou sem se naexpil takže tohle bych řek bylo zcestný.Prasokralik wrote:Nejsou, Alvarion jim prásknul, že hůlkaři jsou lepší
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
-
Prasokralik
- Bůh
To bylo předtím, než nám odhalil onu velkou pravdu. . .
...zkuste se na to podívat z druhé stránky - kde jste vy, že nejste s mágama?J.F.Payne wrote:...i proto mě dost udivuje, kde ti mágové a zaklínači sakra jsou)
Včera na výpravě byli tři (jeden se odlogl před vlezem "dolů")
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
-
Prasokralik
- Bůh
Tak to vidíte. Nejsme jim dost dobrý, a eště pruděj a prskaj že máme hůlky.
GeForce wrote:Nevim proč je tohle tema diskutované ale myslím ze je jasno ze zdejší zásoba hulek a lektvaru je dostatečná pro to aby se postava obešla bez castera, což je trosku škoda.
Me by prisla zas docela skoda neobejit se bez castera. Vysedavat po mestech jen proto, ze se zrovna nekamaradim s zadnym magem, nebo zrovna neni po ruce. S casterem za zadkem jde vse sakra lip nez bez nej. Ale bez nej to jde taky. Tenhle stav mi prijde idealni.
Elverin z rodu Darwolf - Všechno ví, všechno zná, všude byla dvakrát, za moře vidí a klíče má i od lesa
Elverin wrote:GeForce wrote:Nevim proč je tohle tema diskutované ale myslím ze je jasno ze zdejší zásoba hulek a lektvaru je dostatečná pro to aby se postava obešla bez castera, což je trosku škoda.
Me by prisla zas docela skoda neobejit se bez castera. Vysedavat po mestech jen proto, ze se zrovna nekamaradim s zadnym magem, nebo zrovna neni po ruce. S casterem za zadkem jde vse sakra lip nez bez nej. Ale bez nej to jde taky. Tenhle stav mi prijde idealni.
Vidíte? já věděl proč si ji beru.
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
zřejmě proto, že Elverin je hezká, že?Thuereg wrote:Elverin wrote:GeForce wrote:Nevim proč je tohle tema diskutované ale myslím ze je jasno ze zdejší zásoba hulek a lektvaru je dostatečná pro to aby se postava obešla bez castera, což je trosku škoda.
Vidíte? já věděl proč si ji beru.