Systém smrti

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked

Co si myslíte o systému smrti

Ten co je teď je v pořádku, žádné změny
18
78%
Líbí se mi Darienův návrh
1
4%
Nelíbí se mi současný systém, ale ani Darienův návrh
2
9%
Jen bych částečně upravil současný stav (dávám návrh)
2
9%
Darienův nápad bych částečně upravil (dávám návrh)
0
No votes

Total votes: 23

Darien
Rytíř

Re: Systém smrti

Post by Darien »

Koukám, že jste pojem "ztráta času" vzali ve smyslu jeho často používaného sousloví:) Já jsem tím chtěl jen říct, že je to určitý "ztracený čas", i když to konkrétnímu hráči tak nebude připadat nebo vadit:) Ale to je kapku sémantický problém, ještě bychom se do toho zamotali, když to řeknu za sebe (a berte na vědomí, že předtím jsem nepsal jen o sobě, ale myslel jsem to jako průřez hráčstvem), tak pro mne hra ztrátou času není, i když by se dalo hodně mluvit o tom, co si řekne člověk za x let - proseděl jsem tisíce hodin u počítače a mohl jsem místo toho třeba.... studovat?

Abych zareagoval na ten cíl - tím cílem není myšlen jeden konkrétní bod, ale určitá soustava činů, které si má postava slíbila vykonat (nebudu prozrazovat, to ví jen DM nebo ti, kteří si povídají s mou postavou ve hře) a místo, kam se chce jednou vrátit. Až si tento cíl splní, uzavře určitou kapitolu svého života a co bude pak dál, to ted neví. Na čas to určitě nedělám:) Prosím nevztahovat pojem "ztráta času" na mne:)))
OneHeart wrote:@Darien: postihy za smrt jsou tu nastaveny hoodně nízký.
No s tím určitě nesouhlasím:)

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
RES
Měšťan

Post by RES »

Ja si myslim ze cena za oziveni v chramech je prehnana.Ano knez si rekne za obrad na oziveni to je jasny ale je to nekdo kdo ma lidem pomahat a ne je zdimat jako nase vlada nas :mrgreen: kde na to veme postava na malem levelu kdyz ma problem zabit jezevce at ho muze stahnout a ma zlataky za kuzi.Ja to vidim asi tak je to jen muj nazor a nikomu nic nenarizuju ani si nestezuju jen si myslim ze to zjednodusi hru zacinajicim levelum.Co tak posunout ty casky ne od 1L ale tak od 3-5L ze na 3-5L za smrt bude tech 50 zl jako je soucasne na 1L tim se na malejch levelech postava neslozi za oziveni kamarada a muze si to snadno dovolit a odpadnou potom povalujici se mrtve tela u chramu kdyz druzina zjisti ze nema na zaplaceni obradu sveho padleho drua.Proste dat jim sanci ze na prvnich 3-5L to je provas na zvazeni do ktereho budu obrad zadarmo nebo za simbolickou cenu 1zl.
liuk
WB Thalie

Post by liuk »

Proč by měla být církev levná?
Prostě pokud chcete ten hezký malý postih na xp, tak solte prachy.
Já teda nevím na ark2 byl postih 10% tady je jen 5%. Dostával se k tomu střípek duše co se musel vyplatit. Tady leda démon sebere prachy, když jste na vyšším lv a máte je u sebe. Těch 300-500 xp, které ztratíte smrtí, když se bavíme o malých levelech, to vás to tolik bolí? Stačí pár hodin ve hře a je to zpět.
Tyhle postihy jsou podle mého přijatelné.
Darien
Rytíř

Post by Darien »

No, když se budeme bavit o těch pár hodinách ve hře, kdy je to "zpět", a to zejména spíš na vyšších levelech - můj dotaz zní - uvažuje se o postupném navýšení experience za čas v souvislostí s výší levelu? Nebo má postava na 20 levelu stejný počet za čas ve hře, jako na 5 levelu?

Jinak RES to napsal pěkně.

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
Sorrow
Mistr

Post by Sorrow »

Zamknete to a vyhodte.Fakt tu resite nesmysle.O penize ani nemusite prijit kdyz je mate v bance :wink: a co se tyka ztrat expu, tak to uz opravdu nechapu, jen chcete vsechno zlechcit a podle mne se tim akorat znehodnoti server.Je to hratelne az az.
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
photter
Čestný člen týmu Thalie

Post by photter »

howgh
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
Aznar
Šlechtic

Post by Aznar »

rejty zameč :mrgreen:
Terner Matson - ivorsky rybar a lovec
Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka
Grul - postrach Ivory
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

Zaver: Ztraty za smrt se menit nebudou. O zlevneni oziveni v chramu budeme uvazovat. Dalsi diskuze je bezpredmetna.

Zamceno!
Vedoucí týmu Thalie
Locked