Ono vsetko sa da logicky odvodit, ked nadtym trosku zauvazujete.
Peníze
Re: Peníze
Ja to podrazdeni chapu, staci si precist par ptakovin ktore tu su popisane a clovek naozaj uz nema sil reagovat nak normalne.
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
V pohodě:) Já se spíš informuji, protože tady může být jiný systém banky, než znám já odjinud. Nebo pro mne je třeba novinka, že můžu vykopat jámu v lese a tam schovat věci:))) Můžu tam teda schovat i svoje peníze? To je třeba naprostá bomba, ta možnost zakopání, jen je tam nějaká chybka, viz forum chyby....
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
Uz sem tu jednou psal, proc vsichni srovnavate Thalii s jinym svetemDarien wrote:V pohodě:) Já se spíš informuji, protože tady může být jiný systém banky, než znám já odjinud. Nebo pro mne je třeba novinka, že můžu vykopat jámu v lese a tam schovat věci:))) Můžu tam teda schovat i svoje peníze? To je třeba naprostá bomba, ta možnost zakopání, jen je tam nějaká chybka, viz forum chyby....
Thalie je Thalie...
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
Taky už neblbni, když sem přijde nový člověk neví nic ... víš jak dlouho jsem před wipem neuměl uložit peníze do banky ... asi 3 týdny ... znal jsem jiný systém a tohle mě prostě nenapadlo, nedošlo ... pak mi to Daanri řekl a připadal jsem si jak blb, ale není nutno někoho odsuzovat za to že něco neví.Sorrow wrote:Uz sem tu jednou psal, proc vsichni srovnavate Thalii s jinym svetemDarien wrote:V pohodě:) Já se spíš informuji, protože tady může být jiný systém banky, než znám já odjinud. Nebo pro mne je třeba novinka, že můžu vykopat jámu v lese a tam schovat věci:))) Můžu tam teda schovat i svoje peníze? To je třeba naprostá bomba, ta možnost zakopání, jen je tam nějaká chybka, viz forum chyby....![]()
Thalie je Thalie...
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
SORROWE - já NIC nesrovávám, já neříkám, jinde je to lepší. Já jen říkám, že po roce hraní někde jinde má člověk zažitý podvědomě věci, na který je zvyklej a který ho můžou překvapit, zaskočit a někdy i vyšokovat. Pozitivně i negativně. Já se nad spoustou věcí, co tu fungujou a jinde nefungovaly rozplývám.
A proto se radši ptám, jak je to tu s bankama, jak je to se zakopáváním, jak je s různými systémy...
Taky jsem občas zaskočen, třeba krabem, kterého znám odjinud jako máslo a tady je to ranař a nestěžuju si
A proto se radši ptám, jak je to tu s bankama, jak je to se zakopáváním, jak je s různými systémy...
Taky jsem občas zaskočen, třeba krabem, kterého znám odjinud jako máslo a tady je to ranař a nestěžuju si
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
Ja vim sorry.Ale me to proste tohle narikani, srovnavani a nemyslim tim jen tebe prijde ze se to chteji vsichny smerovat k podobe jineho sveta.Ale proc???
Tak to já určitě nechci, já jsem Thalii doslova nadšenej:) Spíš bych řekl, že právě díky tomu nadšení to v práci nemůžu vydržet a aspon si tu o ní povídám, protože mám absťák, protože jste mi, mizerové, způsobili v mém věku závislost a to je od vás ošklivý

V tom pripade vitej v klubu maniaku 
vo kom jako mluvíš ? *udiveně*
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
[quote="Darien"]způsobili v mém věku závislost a to je od vás ošklivý
Mladíku, nenaříkejte na věk.. čeká nás to všechny... a na banku se zeptejte ve hře nějaké postavy... ( mimochodem, jsem mezi těmi závisláky taky , a je mi 64 )
Mladíku, nenaříkejte na věk.. čeká nás to všechny... a na banku se zeptejte ve hře nějaké postavy... ( mimochodem, jsem mezi těmi závisláky taky , a je mi 64 )
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
- human_wreck
- Měšťan
Divím se, že jste ještě nesekl s tou veterinou a necraftíte na plný úvazekmonstera wrote:Mladíku, nenaříkejte na věk.. čeká nás to všechny... a na banku se zeptejte ve hře nějaké postavy... ( mimochodem, jsem mezi těmi závisláky taky , a je mi 64 )
Shadiyah ... Bardka do nepohody :]
S jakou veterinou? Můj táta je veterinář:)
monstera wrote:Darien wrote:způsobili v mém věku závislost a to je od vás ošklivý
tady je krasne videt ze na veku nezalezi
Kamkoli se vydate, jdete s celym srdcem.
Teda přátelé, musím říct, že si připadám, co se cen týče, jako když přijdu z Čech do Belgie nebo tam někam, železná zbraň za 15 tisíc je teda hustá soda:))) Když si uvědomím, že jsme +2 zbraně rychle prodávali za tři tisíce obchodníkovi, protože je nikdo nechtěl a bronzové a železné zbraně crafti rovnou vyhazovali, tak to je krutý prozření do světa roleplayngu

tak to jsme dva, možná, že ho znám....Darien wrote:S jakou veterinou? Můj táta je veterinář:)
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )