Noví přítelíčci
Noví přítelíčci
Pokud to bude možné, bylo byl skvělé u všech nových NPC přítelíčků, které si mohou postavy přidat, dodělat popisy schopností a statů pro výběr, a pak to rozhraní komunikace s přítelíčkem, kdy ho můžete nechat blíž nebo dál, nechat ho zmizet a tak.
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
Re: Noví přítelíčci
Popisky ne, ja bych zrusil i tie stare popisky co su. Maximalne pribudne do hry neco ako IC bestiar priser a potvor na Thalii, aneb co vas na cestach muze zabit. (a i zabije)

When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
On nejspis mysli pritecky.U maga ty nove taky nemaj udelanou tu tabulku pri vybirani noveho(myslim z tech pridanych).
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
Mám na mysli to, co si jako druid můžu vyvolat a co si můžu změnit při každé změně levelu. Teď je tam obrovskej výběr, ale ty NPC pro mne při výběru nemají žádné popisky ani statů, featů, schopností. Mají to jen ty defaultní (jezevec, vlk, lítý vlk, panter, hnědý mědvěd).
A při pokliku na ty původní se otevře dialogové okno s nefunkčním krmením a mimo jiné i s odvoláním (ale ne tím odvoláním přes pentagram). No a ti noví nemají ani popisek, ani dialog.
A při pokliku na ty původní se otevře dialogové okno s nefunkčním krmením a mimo jiné i s odvoláním (ale ne tím odvoláním přes pentagram). No a ti noví nemají ani popisek, ani dialog.
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
Krmení nefunguje schhválně.. příteliček se tak léčil tak se to zrušilo
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
To já vím, já jen popisuju ten panel, co teď chybí asi u osmi nebo kolika přítelíčků.