Tabulka
Re: Tabulka
upravit konfigurační soubor nwnplayer.ini. - následující řádek:
DisablePartyInvitePopup=1
změň na 0
změň na 0
.
Ne vždy je to na škodu. Ono když ti ta tabulka vyskočív boji s nějakym hodně tuhym bossem tak to dokáže pěkně pokazitXŠevyX wrote:Stala se mi jedna věc ... Nechtě jsem klikl při zobrazení tabulky pro družinu na " Již nezobrazovat" a nyný se mi tabulka samozřejmě nezobrazuje. Nevíte někdo jak jí dát zpět... díky
Stačí sledovat okno se systemovym infem. Vono ti řekne dost často i věci kerejch si ty nevšimneš. Třeba že na tebe někdo sesílá prst smrti když máš zrovna vyplej zvuk a podobně
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
...a přesně kvůli takovymhle singlistům, co nechtějí tvořit partyThuereg wrote:...Ne vždy je to na škodu. Ono když ti ta tabulka vyskočív boji s nějakym hodně tuhym bossem tak to dokáže pěkně pokazit![]()
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Nevim co mate proti solistum? Když partu tak jedině ve dvou a to ještě z někym koho znam,max ve třech.Zatim vždy když jsem byl z větši partou ne nejake vypravě tak to bylo o ničem. Buď jsem zařval ja nebo někdo z blizkych přatel jen a jen kuli blbosti par ostanicch hraču.A to samy se stava když jdu z někym koho neznam.
ACC Bziik
Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec
Robert Ness-Kněz na baterky
Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec
Robert Ness-Kněz na baterky
Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
Nalkanar wrote:upravit konfigurační soubor nwnplayer.ini. - následující řádek:
změň na 0
Už to jede ... díky
=============
Seart
Seart