PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít.
Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít.
Emm... Matně si pamatuji, jak se derken snažil prosadit povolání Paladina Xian u Bahňáka, když neuspěl, tak se Jon nabízel, že když ho do podtemna unesou, on je bude všechny boostit a pomáhat, potom jsem derkena ukecávala, aby mi vylevlil mého paladina, načež se slavnostně i s darkvisionem dohodlo spojení paladinsko-drowí gildy a budoucí spokojená spolupráce. (Viz fotky)
Ať žije Dei Anang a Xian!
A kupodivu mě ani nebolí hlava, jen toho kouře tam bylo docela dost...
Ať žije Dei Anang a Xian!
A kupodivu mě ani nebolí hlava, jen toho kouře tam bylo docela dost...
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
- -darkvision-
- Bůh
Za mě velice povedené a těším se na příště.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Příště teda něco mírumilovného ve středu? 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Bylo to fajné. Hospoda bezchybná, až na to, že neměli pochopení pro náš zpěv... A docela jsem se opil.
A středa a něco mírumilovného? Proč ne!
A středa a něco mírumilovného? Proč ne!
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
OK, tak bezalkoholová čajovna - deskovky sebou?
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Až takhle mírumilovný? Já čajovnám moc neholduju, vždycky se mi vybaví, co jsem tam v patnácti vyváděl s ženskejma, a je mi pak blbě
))
Jenže v patnácti si vypadal jak iráckej terorista
Mě to nevadí, rád se přidám 
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Jako Ježíš, ne íráckej terorista
Já taky dorazím, minule to bylo fajn a člověk ušetří.
Já taky dorazím, minule to bylo fajn a člověk ušetří.
a tedka... jakou deskovku? Flašku? 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Mám někde doma deskovku Ogniem i Mieczem, ale nemůžu ji najít.
Tak to sis teď hodně zavařil.J.F.Payne wrote:Mám někde doma deskovku Ogniem i Mieczem, ale nemůžu ji najít.
Tak tuhle středu sraz u JF Payneho ... uděláme razii a prohledáme byt.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Někde doma, nebo někde v kumbálu? To by ta razie nemusela být až tak hrozná, každopádně budu fandit, abys našel!J.F.Payne wrote:Mám někde doma deskovku Ogniem i Mieczem, ale nemůžu ji najít.
Jinak Bahňák přišel se zajímavou myšlenkou teď na zimu, a to hrávat jakž takž pravidelně (což znamená jednou za dva týdny) nějaké DnD... Asi každý si prošel tím obdobím, kdy zjišťujeme že žádná nePC aktivita delšího charakteru nemá šanci na úspěch, ale třeba nějakej příběh o třech, čtytřech sezeních?
P.S. Zase Šangrila? To by ji "někdo" mohl protentokrát zamluvit
- G-ladiator
- Urozený
Ghost-co-se-jako-obvykle-posledně-neobjevil říká, že by se rád zase někdy objevil 
Jinak k PnP - jsem pro a jako systém bych navrhl české Střepy snů - zatím je nevlastním, nicméně jsou levné (kolem 350,-) a tváří se vcelku zajímavě (http://www.strepysnu.cz/). Ale zahraju si (téměř) cokoliv.
Jinak k PnP - jsem pro a jako systém bych navrhl české Střepy snů - zatím je nevlastním, nicméně jsou levné (kolem 350,-) a tváří se vcelku zajímavě (http://www.strepysnu.cz/). Ale zahraju si (téměř) cokoliv.