-RoF- wrote:Souhlas a předělat radnici, páč ted jak radnice vypadá tak to je no nedostatečné.Nalkanar wrote:Nějaký soupis všech důležitých úředníků a kde je shánět, nebo jim nechávat vzkazy...
Lazzaro (neboli Lazzarus), Lior, rychtář Vilém... a jistě mnoho dalších o kterých jsem neslyšel
-RoF- wrote:Nevypisování jistých IC událostí na forum povrchu.
Opravdu by se hodil dopic, co se kde děje, kde by se psalo vše.
Páč DM něco tvoří a podstatné info pro hráče nedají. Pak to vypadá tak, že DM nemají zájem, aby se hráči zapojovali do jistého dění a tím jim kazili a nebo narušovali nalinkovaný příběh.
Hráč se pak na poslední chvíli dozví co se děje a prd s tím něco udělá.
Jestli teda máte zájem, aby se hráči zapojovali do IC, tak jim dejte šanci.
DenGrasse wrote:Vadí mi, když si hráči sdělují OOC kanály IC informace, které jejich postava nemá jak vědět. Takže někde proběhne děj, minutu nato naběhne RoF s postavou a začne do toho šťourat co kdy kde a proč, protože mu někdo poslal tell nebo jinak OOC kontaktoval. A na nástěnku se věci dostávají s jistým zpožděním, až je písaři sepíší atd. Arie byla na radnici přesně minutu poté co skončil soud, o kterém neměla jak vědět.
Milý vážený já nezneužívám OOC, já logl s Arii, páč jsem se chtěl stráže zeptat a zrovna jsem potkal postavu, která řekla něco víc.-RoF- wrote:DenGrasse wrote:Vadí mi, když si hráči sdělují OOC kanály IC informace, které jejich postava nemá jak vědět. Takže někde proběhne děj, minutu nato naběhne RoF s postavou a začne do toho šťourat co kdy kde a proč, protože mu někdo poslal tell nebo jinak OOC kontaktoval. A na nástěnku se věci dostávají s jistým zpožděním, až je písaři sepíší atd. Arie byla na radnici přesně minutu poté co skončil soud, o kterém neměla jak vědět.
Takže než začneš křivě obvinovat, prověř si skutečnost, děkuji.
S tou nástěnkou, co vím tak daná postava byla ve vězení dýl a nějak se tam musela dostat, takže jistě nějaké info muselo proklouznout od stráže, dál přesně ve stylu "co se kde povídá".