Ale fakt ako, ja si myslím, že tento režim je stonásobne lepší, ako ten predtým
PS: ROF, si robíš srandu? vyjsť z mesta? a načo, keď mi každý do dielní donesie, čo potrebujem
Takový model se mě osobně líbí, ale na Thalii je problém v tom, že takoví hráči (šikovní, které to baví) se vždy dřív nebo později stanou DM, protože "na to mají" a z postavení obyčejného hráče bez asistence DM se questy dost dobře organizovat nedají (minimálně jsou pro to nastaveny dosti značné překážky).Jose wrote:Vláda dmek přes npc, která se zaměřuje čistě na řízení města a vynucování pravomocí zadává guildě např. gardistům. A jinak pozděj může převíst dm vládu na některé šikovné hráče, které to bude bavit, ale zároveň si nebudou honit ego na ostatních a nechají se trochu směřovat dmky, což si myslím, je nejlepší varianta. Protože když takový hráč má důvěru svých spolubojovníků, jsou jeho spolubojovníci schopni překousnout lecos, když ví, že mu můžou věřit. To je ostatně jedna z velkých nevýhod dm. Jak má člověk věřit někomu s neomezenou mocí. Je to dost těžký z mojí zkušenosti, ale když se to povede pak vše klape jak hodinky.
Souhlas.. to je velký problém.. není pak návaznostdavidsoft wrote:]Takový model se mě osobně líbí, ale na Thalii je problém v tom, že takoví hráči (šikovní, které to baví) se vždy dřív nebo později stanou DM, protože "na to mají" a z postavení obyčejného hráče bez asistence DM se questy dost dobře organizovat nedají (minimálně jsou pro to nastaveny dosti značné překážky).
Postava je na permku mrtvá, šlus, finiš. To je podle mě větší trest, než ztráta pár měsíců klikání. Poprava nemá poučit popraveného, ale všechny ostatní postavy, že TOHLE tedy NE. Teď už je doufám většině postav zcela jasné, co se stane, když zaútočí na stráž.Jose wrote:Poprava postavy je podle mě víc trest pro hráče než pro postavu, ta se z něho nepoučí, narozdíl od toho několik týdnů real v base by mělo dát za vyučenou postavě. Hráč je sice bitej taky, ale podstatně lepší než zrušení postavy.
A já bych zase řekl, že v tento moment ty neuznáváš pravidla serveru, za což bych ti klidně dal BAN (rozuměj = kdybych byl DM), když bys mi běhal po světě jako popravený vrah.Shaman88 wrote:Já permku vůbec neuznávám...
Pokud DM mají možnost vynutit si permku u hráče kterou hráč za každou cenu odmítá, tak prostě nemají dle mě úctu k hráčům a času který strávili ve hře.
Naštěstí jsem ještě neměl s tímto problém, a vzhledem ke své aktivitě zřejmě ani mít nebudu.
A když chytnou nějakýho většího zlouna, popravěj ho a pak zloun proleze rohatým? Pak bude ve světě zmatek. v CvC je jasný, že si permku může hráč zvolit, ale pokud ho popraví DM, za určitých okolností je ta permka nevyhnutelná vzájmu logiky světa.Shaman88 wrote:Já permku vůbec neuznávám...
Pokud DM mají možnost vynutit si permku u hráče kterou hráč za každou cenu odmítá, tak prostě nemají dle mě úctu k hráčům a času který strávili ve hře.
Naštěstí jsem ještě neměl s tímto problém, a vzhledem ke své aktivitě zřejmě ani mít nebudu.
Já tomu rozumím, ale nesouhlasím s tím.zachy wrote: A když chytnou nějakýho většího zlouna, popravěj ho a pak zloun proleze rohatým? Pak bude ve světě zmatek. v CvC je jasný, že si permku může hráč zvolit, ale pokud ho popraví DM, za určitých okolností je ta permka nevyhnutelná vzájmu logiky světa.