PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít.
Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít.
Nj, to je někde úplně v řiti. Proč mně to nepřekvapuje.kucik wrote:Máme od firmy pronajatou tělocvičnu V Liboci.
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
Nejspíš dorazím (minimálně abych dořešil nějaké resty s pár přítomnými).
, já tě viděl předtím jen jednou v životě a to ještě docela krátce, takže (snad neurazím) jsem si tě nestačil zapamatovat. Chvíli jsem měl podezření jestli k nám nepatříš, ale když jsem prošel kolem, nevím proč, nějak se to přiklonilo víc k tomu "nepatří"
(ten luk jsem zahlédl nebo spíš nějaký dřevěný části, ale - a to se opětovně omlouvám - jako luk na mě nezapůsobily
).
NjnMolly23 wrote:S tím čekáním půl hodiny si mi připomněl střílené v šárce... Sraz na Vypichu byl. Já tam čekám na lavičce s knížkou, vedle sebe mám batoh z kterýho trčí toulec a opřený luk. Široko daleko žádný střelec nebyl. Čtu si knihu, najednou vidím, člověka, neznám ho, ale vím že má dorazit nějaký Fryn, možná to je on, člověk vystoupil z tramvaje, rozhlíží se, někoho hledá. Pak najednou spatří lavičku kousek vedle mě, když přichází ke mě, nápadně jsem se na něj podíval a čekal zda se nepodívá také. Prošel okolo, zased na lavičku a čekal. Hmm tak asi nic. No a takhle sedíme taky tak nějak půl hodiny. Pak dorazila Braenn a Bahnák, oba dva se zvedáme a zjišťujeme, že patříme do stejné party
:D:D. A to jsem zažil sraz, kdy dva na sebe čekali na prázdném náměstí a pak se nasraně oba otočili a šli domů a pak se sprdli na ICQ kde sakra ten druhej byl
:D:D:D
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
šak v pohodě, já měl knížku 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Přijdu o něco později, musím se otočit ve svém oblíbeném obchodě, a jak se do něj dostanu, obvykle zapomínám na čas. Doslova, ale zavíračku mají v pět, takže do půl šesté jsem na místě...
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Kdo tam teda bude na pátou? 
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Jakej krám?Braenn wrote:Přijdu o něco později, musím se otočit ve svém oblíbeném obchodě, a jak se do něj dostanu, obvykle zapomínám na čas. Doslova, ale zavíračku mají v pět, takže do půl šesté jsem na místě...
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Já jen svačinu, která mi bohužel zase tolik času k zabavení neposkytla. Konečné zjištění, že čekáme na stejné osoby mě ale taky pobavilo.Molly23 wrote:šak v pohodě, já měl knížku
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
Metráž vlny a lnu, hň hňMolly23 wrote:Jakej krám?
Přijdu taky kolem 17:30 - 18:00
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Já doufám že aspoň ty, ať to není trapnýDerken- wrote:Kdo tam teda bude na pátou?
Já také když nezapomenu na čas jako minule
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Jen tak mimochodem, pro nějakou budoucí středu, co si střihnout komorní LARPík? 120 korun za jeden běh.
http://hraj.larp.cz/
http://hraj.larp.cz/