pad serveru
Re: pad serveru
Kucik ani Rejty se neozývají, takže si asi nějakou dobu počkáme
. Trpělivost.
Velebte kucika Zachránce
. Už nabíhá.
- -darkvision-
- Bůh
Jo proto tak rychle naskakoval na choppra (píše se to tak doufám, že anó).
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dneska kolem 11h pád.Pokud by někdo měl někdy čas ocenil bych náhradu za craftový suroviny.
Děkuji
Děkuji
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Tak mi to už nárůstá,další dnešní pád a částka se už vyšplhala na 250k a nechci o ně přijít.Nejvíc mě točí ten skoro dokončenej legendární opasek.
Díky Desovi za včerejší navrácení,ale já ještě zapoměl na přísadu na legendu z krejčoviny a ta je za 160k.Pokud se najde někdo ochotný k mi to ještě dodá budu předem rád.
Vďaka
Vďaka
Spadlo to... a zpola nalouhovaná legendární kůže je v ...
dodatek: může mi pak někdo napsat, komu mám poslat log apod. abych todstal aspoň surovou kůži zpět?
dodatek2: Desmond je borec (pokud to neshodil
) a zařídil ztráty.
dodatek: může mi pak někdo napsat, komu mám poslat log apod. abych todstal aspoň surovou kůži zpět?
dodatek2: Desmond je borec (pokud to neshodil
.
Včera večer kolem 11 hod.? Nejsem si jistý přesně, tak mě prosím kdyžtak někdo opravte. Naneštěstí nebylo žádné DM ve hře a určitě nejsem jediný, kdo přišel o věci nebo umřel někde v dungu. Rád bych věděl, komu se máme ozvat?
PS.: Jelikož už bylo pozdě a já chtěl pak už jen dohrát hru a byl jsem unavený, proto jsem to postnul až teď ráno.
PS.: Jelikož už bylo pozdě a já chtěl pak už jen dohrát hru a byl jsem unavený, proto jsem to postnul až teď ráno.
I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic?
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff."
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
Mně se stala také jedna divná věc - těsně po pádu jsme byli přesměrovaní z lodě do Kelu na loď do Alwarielu a když jsme se pak vydali do Kelu z Alwu, na lodi byl můj kůň, kterého jsem nechal na farmách v Karathě... pak jsem ho dovlekl do Karathy, vedu ho přes přechod a on zmizel... před přechodem také nebyl, kdo ví, kde teď je.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Opět pád servru asi 3x, přestal jsem to sledovat už. Předcházeli tomu horší lagy jak včera. Čas od 10:30 až doteď víceméně...
I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic?
Ale server jede nepřetržitě od dvou ráno.D_E_K_A wrote:Opět pád servru asi 3x, přestal jsem to sledovat už. Předcházeli tomu horší lagy jak včera. Čas od 10:30 až doteď víceméně...
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.