Poděkování
-
harlequin_ichtyosis
- Šlechtic
Re: Poděkování
taky dik Bahnakovi, libilo se mi
Já děkuju všem za dnešní večer a hlavně za krásné verše 
Kieran a Desmin Hanifah Ardian
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Byla to paráda Bahňáku!
Bůh s náma a dobré pryč!
Čvachtana Mlaskalová: "S tou ctí si pochopitelně dělám pr***..."
Kapibarana Bobříková
Balisstra Zau’ndar
Nenia Dea
Čvachtana Mlaskalová: "S tou ctí si pochopitelně dělám pr***..."
Kapibarana Bobříková
Balisstra Zau’ndar
Nenia Dea
Díky za včerejší pokec...
PS: někteří by si měli doplnit znalost reálií, přecijen když na otázku pro Dei-Anangovce odpovídá elfka
PS: někteří by si měli doplnit znalost reálií, přecijen když na otázku pro Dei-Anangovce odpovídá elfka
.
Spíše je to gratulace, než poděkování... a to Mayi, že se stala plnohodnotným DMkem!
Hodně, štěstí, zdaru a pevné nervy a spravedlivě posouzené jednání!
Hodně, štěstí, zdaru a pevné nervy a spravedlivě posouzené jednání!
I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic?
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff."
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff."
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
Děkuju Koře a Fallovi za spisování deníku.
Oživuje mi to staré dobré časy v šesté rotě.
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
přidám se rád si zavspomínam na staré časy ....... a chybí mi tu ....Tretas wrote:Děkuju Koře a Fallovi za spisování deníku.
Život je svině, a teď vypadni mám práci.
Díky asi Kokosákovi za pěknou vsuvku do hry a zároveň sorry že sem se moc neangažoval, ale od jistejch událostí se radši do podobnejch kejklů radši moc nezapojuju. Koukaj z toho jenom trable 
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
Nic mi tak nezvedne náladu, jako dobře hrané postavy. Dneska sem byl s váma se všema moc spokojenej 
PUF!
Tretas wrote:Děkuju Koře a Fallovi za spisování deníku.
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Třikrát " Hurá !" Kucikovi za resuscitaci a všem dalším před i za oponou za udržení Thalie při životě 
"Nikdo není beznadějněji zotročen než ten, kdo falešně věří, že je svobodný."
Johann Wolfgang von Goethe
Také se přidávám s díky hráčce a hráči Kory a Falliona. Velmi pěkně psaný příběh se spoustou zajímavých informací o tom, jak to tehdy fungovalo v armádě.
Určitě pokračovat, moc se těším na to, až budete popisovat i další věci včetně třeba občanské války. Ta ještě snad vůbec nikde popsaná není z hlediska postav a zrovna pohled Kory by byl úžasný.
Určitě pokračovat, moc se těším na to, až budete popisovat i další věci včetně třeba občanské války. Ta ještě snad vůbec nikde popsaná není z hlediska postav a zrovna pohled Kory by byl úžasný.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Noták... to tu mám natvrdo říkat, že ho mám od sra***??kokosak wrote:Pokud je tvůj nos hnědý od opálení, pak jsi ho nestrkal tam, kam si měl
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬