Tak toto práve asik bude problémLDamian wrote:...Určitě pokračovat, moc se těším na to, až budete popisovat i další věci včetně třeba občanské války...
Poděkování
Re: Poděkování
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Díky Jitřenkám (a elfímu duu), že jsme to konečně sfoukli. Asi to nebylo až tak těžké, jak jsem možná předkládal... ale nebyl jsem si jist, že nezabloudíme 
.
Připojím se k poděkování Jona:)
Super to bylo, plazení ve sračkách, závěrečná očista a Ryu, co to všechno uklidí.
Nic neříkej, Ryudere, vím co si myslíš!
Super to bylo, plazení ve sračkách, závěrečná očista a Ryu, co to všechno uklidí.
Nic neříkej, Ryudere, vím co si myslíš!
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Díky všem, za pohodovou "bloudící" akcičku ve stylu: "Ale teĎ už tam FAKT budeme!"Nalkanar wrote:Díky Jitřenkám...
P.S.
Mě na závěr rozesmála "nezištná" pomoc a "nevyžádané" informace od všech elfek chlapíkovi na rozcestí, kterého jsme tím vyděsili(y) takřka k smrti
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
- Absinthorix
- Bůh
Díky za živý svět
Takové drobnosti jako myšky v dílně, nebo stráž co si všimne supícího dobrodruha, kterej kolem ní profičí jako vzteklý šnek, prostě velmi potěší.
Takové drobnosti jako myšky v dílně, nebo stráž co si všimne supícího dobrodruha, kterej kolem ní profičí jako vzteklý šnek, prostě velmi potěší.
Vojen Bouřný
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
-
xxxMajkyxxx
- Urozený
Take se pripojim k dikyKaTo wrote:Díky všem, za pohodovou "bloudící" akcičku ve stylu: "Ale teĎ už tam FAKT budeme!"Nalkanar wrote:Díky Jitřenkám...![]()
![]()
P.S.
Mě na závěr rozesmála "nezištná" pomoc a "nevyžádané" informace od všech elfek chlapíkovi na rozcestí, kterého jsme tím vyděsili(y) takřka k smrti![]()
.
WIPED
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
Díky DM kokosákovi a hráči postavy Abilio za fajn hru. Škoda jen, že ta potvora víla nezemřela 
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
Pěkně děkujeme za hezký qustík, Mayo
Zároveň omluva Sallovi, že jsem mu opomněla napsat. Promiň 
Kieran a Desmin Hanifah Ardian
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Taktéž díkyMiell wrote:Pěkně děkujeme za hezký qustík, MayoZároveň omluva Sallovi, že jsem mu opomněla napsat. Promiň
.
-
wsweetjane
- Šlechtic
Díky za prstík mrtvoly kokosákovi i za trpělivost se kterou ho řešilX-D
"Děkuji Vlkovi za bohatě naplněné dopoledne strávené v zajetí." "Jen houšť."
Edit: prosím, všiměte si i těch uvozovek
Edit: prosím, všiměte si i těch uvozovek
"Prohlášením, že jsi nevinen, potvrzuješ svojí vinu." Neznámý muž na neznámém míste při neznámé příležitosti.
Quido z Červíčkova - dobrácký gnóm a zapřísáhlý antiteista.
Quido z Červíčkova - dobrácký gnóm a zapřísáhlý antiteista.
Děkuji dětem černých srdcí. Teď už nás čeká jen poslední zkouška. A ta je černá jako obsidián
A je větší 
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.