Jeeee a jaaa jak se tesim ze budu zase rezat usi drowum jako na Ark2 pac na povrchu se jich kazdej bal jen Katy Sorrow a Hirbag vam nakopala prdele a tesim se na prvni setkani chatro ukazu vam jak se to dela Dovolujete si tady na chudaka holku Magratelu kdyz mate presilu vsak on se povrch kvam zajde brzo podivat Fandim vam duergari nevzdavejte se i proti presile povrch zreguluje rady
Obavam se, ze se mylis. Ja na Ark2 nikdy nehral, takze vazne netusim kdo komu co nakopal. Samozrejme jste srdecne zvani a pokud vam i nadale vydrzi vase vasen pro kopani, par krumpacu vam mozna i opatrime. Pracovite otroky vitame s otevrenou naruci.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
hele, kdybych nemohl hrát nic, co kdy hrál nějakej chuj, tak bych v podstatě mohl hrát maximálně patník u cesty, ani DM bych nemohl být, protože jsem taky zažil............ale to už jinde jsme, je to jiná vesnice:)
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
Jen pojdte na čistku *přejede si ostřím prsty a olízne krev* však vás tu srdečně přivítáme
Jednou jsme nadřazená rasa tak se o to musíme přít ne
jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
Daanri wrote:Aspon vidno kto to hra kvoli vlasnostiam. Vsetko sama slechta, "obycajneho" drowa ani nestretnes.
Mno tohle bych zrovna nevytahoval, protoze vetsina postav ma z ty subrasy akorat to ECL. Fajtrum je int. a charisma dost na dve veci.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Daanri wrote:Aspon vidno kto to hra kvoli vlasnostiam. Vsetko sama slechta, "obycajneho" drowa ani nestretnes.
Je vidět, že k nám kluci PJský tam dolu jen tak nezavítáte. Pokud hráč hraje nešlechtice, má sice nižší postavení a horší staty (i když jen ECL 1.. mno dejme tomu), ale jeho zodpovědnost v rodině neni tak velká. Šlechtic si musí hlídat svou pozici a kolikrát je to o nervy když nevíš jestli dotyčnej je spojenec, nebo ti chce potají někde "vrazit kudlu do zad". To psycho vynahrazuje těch pár statů navíc.
btw: Kluci už je to blbý sem pořád psát jak všechny zotročíte a tak ... chce to něco novýho..
TŘESTE SE POVRCHANI, TŘESTE!!!! CHCÍPNETE VŠICHNI! DO JEDNOHO!!!