Spomalený toolset

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Daanri
Čestný člen týmu Thalie

Re: Spomalený toolset

Post by Daanri »

Furt nadtym premyslam preco to ide tak pomaly.

Normalne NWN ti nejde pomaly tiez? Nemoze to byt tou klasickou chybou u viacjadrovych procakov, ze niekedy NWN s tym ma chybu? Co mas v nwconfig.ini v adresari hry u NumCPUs= ?, pripadne nwnplayer.ini nastavit Client CPU Affinity pre jednotlive jadra len pre jedno jadro. Casta chyba bola ak v nwnplayer.ini bolo nastavene Client CPU Affinity -1, ze to zposobovalo napr lagy v hre.

Pak ma este napadaju ovladace na vsetko mozne.
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
jachyra
Velmistr

Post by jachyra »

Mno práveže hra mi ide úplne rýchlo, na pevnom PC som lag hádam ani nezažila a odkedy mám wim7, tak mi hra dokonca ani raz nepadla ...

u pevnom PC mám normálne NumCPUs=4
na NTB zase NumCPUs=2

Otázka je ale, že ak to pomaly načítava mne pri tomto nastavení a procáku .. prečo to potom ide pomaly aj Rejtymu?
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
jachyra
Velmistr

Post by jachyra »

Tak som nakoniec skúsila urobiť lokáciu v preinštalovanom nwn .. a zdá sa, že ide všetko o dosť rýchlejšie .. aj keď naplnenú oblasť mi stále dlho načítava a vlastnosti placeablu otvára asi 4 sekundy, ale je to dokopy neporovnateľne rýchlejšie, ako predtým :D

Ďakujem veľmi všetkým za rady
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

Super... :)
Vedoucí týmu Thalie
Locked