Tak jsem si koupil novou zbroj a dal si ji do truhly k barvíři.
Nabídlo mi to menu za změnu jednotlivých materiálů, ale žádné barvy to neukázalo... a když jsem chtěl zbroj zpět, nebyla tam...
Takže jsem přišel o zbroj 1 + 1 koženou za šest tisíc.
Prosím o řešení a taky opravu barvíře..
Barvíř v Karathe
Barvíř v Karathe
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
Re: Barvíř v Karathe
http://thalie.pilsfree.cz/forum/viewtop ... &sk=t&sd=a
Zkus poprosit DM, jestli by nezkontrolovalo inventar figuriny.
Na to zmizeni zbroje se podivam.
Zkus poprosit DM, jestli by nezkontrolovalo inventar figuriny.
Na to zmizeni zbroje se podivam.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Ju, do té doby doporučuji zamknout dveře barvíře, aby se to nestalo ostatním.
Jinak o moji náhradu se již DM postaral. Děkuji pánové za vstřícnost.
Jinak o moji náhradu se již DM postaral. Děkuji pánové za vstřícnost.
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
Ještě dodatek - ono to vůbec fungovalo nějak divně - naběhlo menu s typama materiálu, co se chce změnit a já jako hráč teda nepochopil, co dál dělat. Dal jsem základní kůži a nic se nedělo.
Pokud by byl zájem, můžu popsat, jak funguje barvení třeba na Kandošce, tam si to nemusíte sundat a barva se mění přímo na postavě klikáním na změnu a barvíř říká čísla barev...
Pokud by byl zájem, můžu popsat, jak funguje barvení třeba na Kandošce, tam si to nemusíte sundat a barva se mění přímo na postavě klikáním na změnu a barvíř říká čísla barev...
To tam jako ten barvir poskakuje s vodovkama a maluje to na lidechDarien wrote:Pokud by byl zájem, můžu popsat, jak funguje barvení třeba na Kandošce, tam si to nemusíte sundat a barva se mění přímo na postavě klikáním na změnu a barvíř říká čísla barev...
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
Ne, používá olejový nesmyvatelný barvy:)))