Poděkování
Re: Poděkování
hodně zdaru! třeba zasě někdy někdě 
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
-
xxxMajkyxxx
- Urozený
At se dariThuereg wrote:
WIPED
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
Nechť bohove Thalie tě provazeji na tve cestě realnym světem Theu..a nezapomeň cestu domu.Thuereg wrote:...
ACC Bziik
Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec
Robert Ness-Kněz na baterky
Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec
Robert Ness-Kněz na baterky
Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
Nezapomeň že Theureg je zarputilej bezvěrec. Ale díky.Narsith wrote:Nechť bohove Thalie tě provazeji na tve cestě realnym světem Theu..a nezapomeň cestu domu.Thuereg wrote:...
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
Ahoj ahoj. Stejně se určitě uvidíme v hospodě, což je vždycky lepší než ve hře
)
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Já moc děkuju za dnešní učení v aréně Alimu a Nizzremu.. byli jste oba skvělí!

Kieran a Desmin Hanifah Ardian
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Děkuji Nizzremu (opožděně) za to, že Aliho popostrčil k zamyšlení.... a Layle za dnešní dovyprávění příběhuMiell wrote:Já moc děkuju za dnešní učení v aréně Alimu a Nizzremu.. byli jste oba skvělí!![]()
.
Theuregu táhni
ale jinak měj se hezky =)
Dík partě ,co ted je dole a hlavně citlivému duergarovi Barukovi, že to všechno snáší. Docela ho obdivuji (jediný duergar mezi drowama
jsem se dneska nasmál
jen se omlouvám povrchnanovi co nás potkal...asi jsem zazmatkoval a prošel moc rychle..ochudil jsem ho o rp co mohlo být, za to se mu omlouvám a doufám, že nezanevře na drowy
jen se omlouvám povrchnanovi co nás potkal...asi jsem zazmatkoval a prošel moc rychle..ochudil jsem ho o rp co mohlo být, za to se mu omlouvám a doufám, že nezanevře na drowy

Neboj, nabudúce prídem i ja a poodnášam si vás
a to bude ešte len RP .. ale ak niekto prd odnesie, ťažko sa to dá ...
ale takto by som i ja chcela presne v tom štýle poďakovať za ešte predošlé stretnutie jedného známeho s drowom .. asi tiež prešiel prirýchlo
ale ba nie, to mu bola najprv v sekunde urezaná hlava! tak to pardón!
No tak, však nie sme deti
povrch a podtemno sa killujú od nepamäti a v drvivej väčšine sa len kuchá ... holt, niekedy si to IC vyžaduje a nebojte sa, poslúžili ste na vyššie ciele = vaša smrť mala svoj IC, povedzme Q dôvod 
A týmto ďakujem všetkým zúčastneným drowom, ani neviete, ako ste úžasne posläžili (myslené v dobrom)
ale takto by som i ja chcela presne v tom štýle poďakovať za ešte predošlé stretnutie jedného známeho s drowom .. asi tiež prešiel prirýchlo
No tak, však nie sme deti
A týmto ďakujem všetkým zúčastneným drowom, ani neviete, ako ste úžasne posläžili (myslené v dobrom)
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
To jsem rad, ze si rozumime. A pri dalsim stretu v opacnem postaveni, nevznikne hned flame ve stylu"Ty svine drowsky, nic nez PK neumi. Vymlati nam partu lowiku a bez jakehokoliv slova fikaj hlavy, #&%###* jedni"
edit: jsem rad ze priste sveho "manzela" doprovodis a usmernis ho. A to jsem od nej zazil dost dobrou smrt, na kterou jsem vzponinal jako na docela dobry rp zazitek s povrchem (aspon mam ten pocit ze to byl on.. Timhle jsem byl trodku zklaman)
edit: jsem rad ze priste sveho "manzela" doprovodis a usmernis ho. A to jsem od nej zazil dost dobrou smrt, na kterou jsem vzponinal jako na docela dobry rp zazitek s povrchem (aspon mam ten pocit ze to byl on.. Timhle jsem byl trodku zklaman)

Neboj, ja flamy kvôli tomuto netvorím
ja na vás podtemnákov nemám šťastie ... a keď som už niekoho našla, nechala som ho XD ale ako vravím, malo to svoj IC a veľmi dobrý dôvod .. asi ako keď ste vy kvôli Q lovili hlavy povrchňanov ... holt IC je IC
a nie, že by som ho usmerňovala, len by som za ním pozbierala mrtvolky, aby sme si z nich urobili v domčeku osobných otrokov 
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Viem, že trest je trest a podvod je podvod ....
Nakoľko ja ale nie som DM a nevidím do toho, čo sa deje OOC, tak mi neostáva nič iné, ako skonštatovať IC situáciu:
chcem veľmi, veľmi, veľmi moc poďakovať za hru Aonghasovi .. bola to parádna postavička a hrozne super sa s ním dalo vyblázniť .. budeš mi tu chýbať
úplne to isté platí aj pre Bruma, takého zapáraka som ešte nestretla.
Nakoľko ja ale nie som DM a nevidím do toho, čo sa deje OOC, tak mi neostáva nič iné, ako skonštatovať IC situáciu:
chcem veľmi, veľmi, veľmi moc poďakovať za hru Aonghasovi .. bola to parádna postavička a hrozne super sa s ním dalo vyblázniť .. budeš mi tu chýbať