Dík! Víš mně se tvoje hra i docela líbila, s Aonghasem sis dal práci a mohl jsi něco dokázat, místo toho seš teď tam, kde seš. Škoda.MukYanJong wrote:především ty Desmonde..
Je RoF teplouš?
Re: Je RoF teplouš?
Jakou kávu? Promin, já to dneska nějak nechytám 
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
Jůůůůů on mluví o měěěěěěěě! No, nevím, neviděl sem tě, ale řekl bych, že nejsi můj typ. Takže bych ti nedalMukYanJong wrote:všichni jste tady sráči, co si musí něco kompenzovat na druhých, hlavně DM a především ty Desmonde.. a ty kokosáku víš hovno o sexualitě, ale tak jako sorry, ale tobě bych ho tam nefókl ani za hovno kamaráde a nějaký řeči "na úrovni" mě opravdu trhaj prdel
... i když, pokud bychom tu měli 18+ pravidlo, dalo by se hovořit o mužském heterosexuálním análním sexu. Takhle holt ne, abychom nekazili mládež. A nebo na úrovni, v rámci sexuální nauky. To se prej učí už na základce, tak by nám to sem pěkně zapadlo
PUF!
-
MukYanJong
- Nováček
Tak jako tak ti ho tam nefóknu, sorry.Desmond wrote:Dík! Víš mně se tvoje hra i docela líbila, s Aonghasem sis dal práci a mohl jsi něco dokázat, místo toho seš teď tam, kde seš. Škoda.MukYanJong wrote:především ty Desmonde..
Každej má svoje superschopnosti nojachyra wrote: to Aers: XD ty si to doplieto, vlastne si povedal: buďto je ROF teplý a MukYangYong je debil ...
alebo: ROF nie je teplý a MukYO nie je debil XDDD
"Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
Derken a dark vsou oba tepluši! Derken každej večer svýmu bratrovi požižlá na dobrou noc! 
Ale musim uznat, že ten kluk v sobě musí mít solidní model 
Edit: Xulle! padaj na skype, máš co vysvětlovat!
Edit: Xulle! padaj na skype, máš co vysvětlovat!
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
-------
Neaktivní
-------
hmm středa večer a tu to žije
řekla bych, že to má větší sledovanost než kdejaká telenovela v hlavním čase na nově ;D
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
*plače od smiechu a lapá po dychu* ma chcete zabiť???????
to Kokosák: SI TO ZABIL, kámo!!!!!!!
to Derken: chcel si zohriať, no nie?
tak šup, vezmi si kávu, čo ti podávam! hádam nechceš, abych ťa hriala ja, nie? XD
to Kokosák: SI TO ZABIL, kámo!!!!!!!
to Derken: chcel si zohriať, no nie?
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Něco proti 1000 a jedna noc ?Pajule wrote:hmm středa večer a tu to žijeřekla bych, že to má větší sledovanost než kdejaká telenovela v hlavním čase na nově ;D
"Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
čuchám problem jachyrko
Permanentně si nás pleteš 
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
-------
Neaktivní
-------
KUA KUA
však vy dvaja ste jeden ako druhý XD tak vás oboch budem volať Derken a je to!!!!!!! furt to ostane v rodine
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Na to se vykašli! JÁ JSEM UPLNĚ JINEJ!
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
-------
Neaktivní
-------
Já jsem u Rofa několikrát přespával a on u mě také... a hrozně se těším až k němu v létě zas pojedu!
PS: Pořád jsem panna...
PS: Pořád jsem panna...
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
*pohladí Derkena po vláskoch* ale noo sa hneď nerozčuľuj
OPRAVA:
to Darkvision: nechceš kávu na zohriatie? XD
EDIT: to Molly: že by si nebol jeho typ?
OPRAVA:
to Darkvision: nechceš kávu na zohriatie? XD
EDIT: to Molly: že by si nebol jeho typ?
Last edited by jachyra on 22:31 21. Dec 2011, edited 1 time in total.