Zaseknutí postavy
Zaseknutí postavy
prosim o radu, jsem uplny novacek a jsem v Ivory. dosla jsem se podivat ke korenarce a pri odchodu od ni jsem se zasekla ve dverich a nemuzu ani dovnitr ani ven..jde s tim neco delat? jinak vsechno funguje, naskakuji mi body zkusenosti ani nevim za co...asi za to ze tam stojim a okounim a prekazim 
Jsem jaká jsem.
Lina Arna - zlatooká černovláska
Re: Zaseknutí postavy
rosnicka wrote:prosim o radu, jsem uplny novacek a jsem v Ivory. dosla jsem se podivat ke korenarce a pri odchodu od ni jsem se zasekla ve dverich a nemuzu ani dovnitr ani ven..jde s tim neco delat? jinak vsechno funguje, naskakuji mi body zkusenosti ani nevim za co...asi za to ze tam stojim a okounim a prekazim
hodně přiblížit kameru, trochu si pohrát s natočením, pokusit se aktivovat kruhove menu na dveřích a použít ikonu na otevření...
Pauza výkonu DM: 1 - 8. 9.
tak kamera me nenapadla , znak dveri se neobjevi vubec ale vyzkousim co se da, nechce se mi delat novou postavu

Jsem jaká jsem.
Možná je skutečně seklá "ve dveřích" (přímo v nich, ne za nimi, jak OneIceOne navrhuje), pak doporučuji sehnat si někoho, kdo ty dveře zajde otevřít, až se přihlásíš do hry 
.
tak to je super, to abych si pockala do pristiho tydne az se vetsina vrati ze srazu hihi... nejdriv zkusim kameru a pak se holt uvidi. ze by me ty dvere nemeli radi? a taky mi to napsalo ze nekdo .. jsem zapomnela jmeno me nema rad. tak ja pak pisnu jak mi to dopadlo.
Jsem jaká jsem.
Až naloguji do hry za DM a jestli tam ještě budeš, vytahnu tě 
jsem se vytahla, zkusila jsem kameru hodne priblizit a ono to slo, tak jsem si to tam ruzne probehla a prozila svoji prvni a zdaleka ne posledni smrt kdy me zabil jezevec
tak si dam pauzu do zitra a pujdu si nechat padnout postel na zada a az se vratim z prace tak jdu zase na to.
Jsem jaká jsem.
3 Univerzální tipy:
1) Odlog a znovu login
2) Hraní si (s výšezmínenou) kamerou
3) pokud je v okolí PC nebo NPC dostatečně blízko zkuste dát přes předmět bytosti (takovej řetěz) Následovat a chvíli vydržte. Vaše postava se cca po 30 sekundách "teleportuje" k následované postavě
1) Odlog a znovu login
2) Hraní si (s výšezmínenou) kamerou
3) pokud je v okolí PC nebo NPC dostatečně blízko zkuste dát přes předmět bytosti (takovej řetěz) Následovat a chvíli vydržte. Vaše postava se cca po 30 sekundách "teleportuje" k následované postavě
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
Jakýkoliv zásek o placebl (jakýkoliv) vždy vyřešil jednoduchý postup:
Pomoci otáčení postavy (Klávesy A a D) se nasměruj kamkoliv kde to vypadá alespoň trochu jako rovinka bez placeblu.
Ulož si postavu přes duši a odlogni.
Logni a při načítání mapy drž klávesu W.
Placebly se načítají později takže na 99,9% se odseknete.
Zbývající 0,1% musí použít řetízek...
Pomoci otáčení postavy (Klávesy A a D) se nasměruj kamkoliv kde to vypadá alespoň trochu jako rovinka bez placeblu.
Ulož si postavu přes duši a odlogni.
Logni a při načítání mapy drž klávesu W.
Placebly se načítají později takže na 99,9% se odseknete.
Zbývající 0,1% musí použít řetízek...
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Děkuji za tip. Funguje! Odskoušeno 
Legitiona Gothartová - mladá naivní eflka jejiž osud je zřejmě spečetěn, neboť jí dlouho nikdo neviděl...