EDIT: furt čakám, kedy nám DMs tie koníky preplatia
Zmizelý kůň
Re: Zmizelý kůň
Nebude to tým (alebo len tým) podľa mňa, Fall, ty si umrel a pritom ti kôň zmizol aj tak
v podstate nám koľko ich už zmizlo? 2 myslím? a to je celkom slušná suma .. hlavne keď tie kone boli v bezpečnej lokácii pri strážach odložené
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Takže zdá sa, že je chyba skutočne pri umieraní postáv ... tak sa to podarilo tak šikovne opraviť, že kôň umrie postave vždy, keď umrie postava a je jedno, či je potom zdvihnutá, alebo nie
Navrch, nemusí byť postava na koni, ale stačí, ak je kôň hocikde odložený a postava umrie
Takto poprosím DMká o vrátenie už 240 000 zlatých
ďakujem
Navrch, nemusí byť postava na koni, ale stačí, ak je kôň hocikde odložený a postava umrie
Takto poprosím DMká o vrátenie už 240 000 zlatých
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Prosím o trochu trpělivosti. Vše se vyřeší mezi svátky a nebo po Novým roce.
Pracuju na oprave. Mela by byt rano.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Ahoj, postava mi umřela bez koně, ale kůň zmizel. Měla jsem ho o asi 8 lokací mimo, než jsem umřela. Když mě oživili, kůň nebyl.
Pravý muž chce dvojí: nebezpečí a hru. Proto chce ženu, poněvadž je to ta nejnebezpečnější hračka. - Nietszche Friedrich
Pokusím se příští týden všechny bugem postižené postavičky odčinit, tedy dát jim peněžní kompenzaci na koníčka nového.
Bohužel nemohu dříve - práce pozdě do noci to znemožňuje. (pokud budu ponocovat ve hře a zmerčím vás loglé tak možná i dříve)
Penízky obdrží tito co se ozvali:
Mandos - Isendir Havran z Karathy - vyřízeno
Czech_Luthor - Fallion Meynolds (a zbytek rodiny) - vyřízeno
Silvaner - Lara - vyřízeno
Nalkanar - Ali'Shah Ibn Tuek'Lim - vyřízeno
jogobelo - Venděa Amyss Mahyton
Za BUG se omlouváme, holt stane se...
(to jsou ale věrní koníci, umře pán, oni to vycítí a pojdou žalem...
)
Edit Desmond : Vracet Vám je budeme průběžně, dnes se ukáži ve hře kolem osmé, tak se mohou výše jmenovaní ozvat do DM kanálu.
Bohužel nemohu dříve - práce pozdě do noci to znemožňuje. (pokud budu ponocovat ve hře a zmerčím vás loglé tak možná i dříve)
Penízky obdrží tito co se ozvali:
Mandos - Isendir Havran z Karathy - vyřízeno
Czech_Luthor - Fallion Meynolds (a zbytek rodiny) - vyřízeno
Silvaner - Lara - vyřízeno
Nalkanar - Ali'Shah Ibn Tuek'Lim - vyřízeno
jogobelo - Venděa Amyss Mahyton
Za BUG se omlouváme, holt stane se...
(to jsou ale věrní koníci, umře pán, oni to vycítí a pojdou žalem...
Edit Desmond : Vracet Vám je budeme průběžně, dnes se ukáži ve hře kolem osmé, tak se mohou výše jmenovaní ozvat do DM kanálu.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
- Czech_Luthor
- Rytíř
Dovolil bych si ještě oznámit Artorius Meynolds... (Psal jsem to předtím jako "bratr umřel u vlkodlaků")
acc. Ajax the Great
char. Artorius Meynolds
acc. Ajax the Great
char. Artorius Meynolds
Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
- -darkvision-
- Bůh
Hej my ty koně furt vraždíme, vy furt vracíte peníze a koně furt potkáváme nové. Začarovaný kruh toto 
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Už i v Karathě? ;D-darkvision- wrote:Hej my ty koně furt vraždíme, vy furt vracíte peníze a koně furt potkáváme nové. Začarovaný kruh toto
- -darkvision-
- Bůh
Bohužel, v Olath mě nutěj jim nosit koňský maso na salámy, takže musím i tam .. prej tam jsou totiž koňský farmyDesmond wrote:Už i v Karathě? ;D-darkvision- wrote:Hej my ty koně furt vraždíme, vy furt vracíte peníze a koně furt potkáváme nové. Začarovaný kruh toto
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Desi úplně všude kde je potkáme-darkvision- wrote:Bohužel, v Olath mě nutěj jim nosit koňský maso na salámy, takže musím i tam .. prej tam jsou totiž koňský farmyDesmond wrote:Už i v Karathě? ;D-darkvision- wrote:Hej my ty koně furt vraždíme, vy furt vracíte peníze a koně furt potkáváme nové. Začarovaný kruh toto
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Však já si na vás posvítím vy spameři
.
Další SPAM mažu.
Další SPAM mažu.
Nechtěl jsem zakládat nový topic a možná se to tu už probíralo někde. Přesto, když pluji z Alwu do Kelu, tak se mi na lodi objeví můj kůň, přičemž byl "zaparkován"
ve městě v Karathě. Zatím se mi to stalo už několikrát jen při této plavbě, tedy Alwariel ===> Kel.
Nemůžu potvrdit, jestli kůň byl stále ve městě tou dobou ne, raději jsem si ho vždy vzal se sebou. Má s tím někdo zkušenost?
Nemůžu potvrdit, jestli kůň byl stále ve městě tou dobou ne, raději jsem si ho vždy vzal se sebou. Má s tím někdo zkušenost?
I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic?
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff."
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff."
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.