Niekedy mi to pripadá, akoby nás ignorovali úmyselne
Teda o istých DMkách viem, čo ma ignorujú, o tom potom ... ale ostatné DM no neviem
Já bych měl dotaz na tohle.Czech_Luthor wrote:To proto, že by to chtělo i trochu aktivnější DMka(To neni útok, naopak, je trošku pošťouchnutí, pač se opravdu nic neděje, jen se trestá, atd. Ale Questy, nebo nové věci, to nic.)
Shaman88 wrote: Já bych měl dotaz na tohle.
Co myslíš tím nové věci?
Nové dění ve světě? Zatím je to jen stereotyp, neděje se absolutně nic.
A k čemu přesně DM potřebuješ?
Když se řeší problémy, ve hře nastane BUG a nebo se něco stane (viz. aféra okolo koní, do dnešního dne jsem nedostal jediné vyjádření a to jsem v tom utopil 320 000)
= Kdo si hraje nezlobíCzech_Luthor wrote:To proto, že by to chtělo i trochu aktivnější DMka(To neni útok, naopak, je trošku pošťouchnutí, pač se opravdu nic neděje, jen se trestá, atd. Ale Questy, nebo nové věci, to nic.)
Lidi, fakt teď nemám čas na to být ve hře, i při DM Pauze (kterou už nevím jak jinak avizovat) se snažím plnit přání co mi kdo píše po PM (a že jich je)Czech_Luthor wrote:Hele, upřímně... Já za poslední dva až tři týdny, jsem ve hře neviděl snad žádné DMko (Kromě Bahňáka s jeho šampusovým questem...). Při volání a pokusech o domluvu v DM kanálu, nulové odpovědi.
Vždy jen na foru. A to jsme většinou nedošli k žádnému závěru.
Tak to já tam vidím nalogováno spoustu lidí včetně sebe a nevšimla jsem si, že by to naznačovalo něco o tom, kolik má kdo v reálu ve skutečnosti času a možností se lognout do hry a hrát. Doporučovala bych nesoudit, když nevíte nic o real životě druhých. Možná to, že je vidíte lognuté na foru naopak naznačuje to, že neztratili zájem i když nemají moc času hrátCzech_Luthor wrote:Naopak Bahňáku, proti Tobě zrovna toto mířené nebylo... Já jen stále vidím nalogované DMs na foru (Desmond, Maya, Lashek). Ale celý den jsem ve hře, píšu a nikdy odpověď. Takže opravdu, zrovna proti Tobě toto mířené nebylo.
A DMs, které jsem spomenul, neberte to útočně
Miell wrote:Kolikrát se mi povede viset na fóru půl dne, protože prostě zapomenu, že tam jsem.