za tuhle větu si budeš v budoucnu rvát vlasyTheogil I wrote:... jen ať jim to vydrží holkám a klukům ušatým
ale dík, taky doufám
za tuhle větu si budeš v budoucnu rvát vlasyTheogil I wrote:... jen ať jim to vydrží holkám a klukům ušatým
kucik wrote:Abych vyjadril svuj nazor:Darien wrote: Přiznám se také, že mi pořád úplně nesedí ta nutnost druida chodit do města do banky, pokud tedy při smrti nechce přijít o všechny své peníze, kdyby DM nabídli nějaké rozumné RP řešení, byl bych rád (třeba magický dub, do kterého mohou druidé své peníze vložit). Myslím si (za sebe), že by speciálně druidské povolání, pokud ho tedy vnímáme jako konzervativní pojetí FR, by mělo být soběstačné z toho, co se dá sehnat v lese nebo koupit v hájku. Návštěvy velkého města by měly být vyjímečné.
Pokud by tedy ze stran DM Thalie nebyl problém a mohlo by se to takto přizpůsobit, bylo by to bezva. Když to nepůjde, flamovat nebudu, je to jen nápad, podnět.
Jestli to spravne chapu, tak hrajes druida jako samotare, ktery si vystaci ze zdroju lesa. K cemu tedy takovy druid potrebuje hromadit zlato? Maso k jidlu si sezene, nebo se rozhodne byt vegetarianem a bude jist jen lesni plody, vodu taky ma kde nabrat, spat muze u ohne. Kdyz potrebuje jednou do roka novy srp, tak se slzou v oku rekne ,,Promin chlupaci", stahne z medveda kuzi a ve meste ji smeni za novy zaci nastroj. Vzdyt k cemu potrebuje mocne zbrane a magii nasakle saty, kdyz zije v miru a symbioze s prirodou?
To nepochybně, jen doufám, že pekelně nasr.ní trpoši boudou alespoň trošku tvrdý oříšek.OneHeart wrote:za tuhle větu si budeš v budoucnu rvát vlasyTheogil I wrote:... jen ať jim to vydrží holkám a klukům ušatým![]()
ale dík, taky doufám
no když čtu jaký prachy se tady točí..že druidi mají tisíce zlatých a my dole máme dohromady tak litr ...tak to asi nebude ani takovej problém....*nechápavě a znechuceně kroutí hlavou*Theogil I wrote:To nepochybně, jen doufám, že pekelně nasr.ní trpoši boudou alespoň trošku tvrdý oříšek.OneHeart wrote:za tuhle větu si budeš v budoucnu rvát vlasyTheogil I wrote:... jen ať jim to vydrží holkám a klukům ušatým![]()
ale dík, taky doufám
To je parádní nápad samozřejmě. Druidů je tu několik. Já jsem všema deseti pro, navíc si myslím, že může být úzce spojen i s hraničáři.liuk wrote:Tady by to chtělo spíše zorganizovat něco jako druidský kruh. Jen by asi byl potřeba zájem hráčů. Potom by se snad lepší předměty daly získat bez peněz za zásluhy. (druid dostane roucho dle příslušnosti v hierarchii, hůl v jeho rukou se bude měnit čím mocnější druid bude..)
to vás k tomu musí nabádat někdo jinej? to by jste snad měli řešit IC ve hře....Darien wrote:To je parádní nápad samozřejmě. Druidů je tu několik. Já jsem všema deseti pro, navíc si myslím, že může být úzce spojen i s hraničáři.liuk wrote:Tady by to chtělo spíše zorganizovat něco jako druidský kruh. Jen by asi byl potřeba zájem hráčů. Potom by se snad lepší předměty daly získat bez peněz za zásluhy. (druid dostane roucho dle příslušnosti v hierarchii, hůl v jeho rukou se bude měnit čím mocnější druid bude..)
Naopak. Snazim se tu poukazat na to, ze veci s vylepsenim +1 nejsou blbe, ale pro mnoho postav s jednocifernym cislem levelu dokonce nedosazitelne a tezko by je tu nekdo hodil do kose.Darien wrote: Mně přijde, že ti nějak nedochází, že tady věci s tím naprosto nejobyčejnějším blbým vylepšením +1, který se jinde zahazujou do koše, jsou vzácností, která stojí strašný peníze. Můj cíl není chodit v naleštěný zbroji, ale přežít jako druid, který se v lese pohybuje často sám nebo ve dvojici s hraničářem. Takže nechápu, proč máš tak agresivní názory.
promin, ale nesouhlasím s tebou....prošel jsem si od roku 90 všemi možnými systémy včetně AdnD a tvoje chápání druida je podle mého názoru opravdu podivně konzervativní a ultimátní. Možná je to vinou DrD možná jiným systémem...a pokud tak hraješ ty, je to fajn..Darien wrote:Ale já to nikomu nevnucuju chlapi... a když nebude, tak nebude. Proč mi pořád vnucujete, že já někomu vnucuju?Žádný druid odemne nedostal ani větu ve smyslu - dělej něco tak nebo tak. Jen jsem mluvil o tradiční roli druida tak, jak jsem si ho rozhodně nevymyslel já ale dávno úuplně jiný chlápci, co vymýšleli pravidla AD&D, DRD, FR a tak:) Tot vše na téma obchodnici a druidi a hraničáři:)
takže chceš říct, že když budu hrát sám, mám nějaký nárok na zvýhodnění?Darien wrote:Já to tak jednoznačně vnímám. Ale dávám v úvahu věc, že pro postavy, které se pohybují spíš osaměle nebo ve dvojici, díky svému zaměření, mají tyto věci větší nutnost, než pro ty, co chodí v pěti a krejou si zadek:)