Přetížení bez přetížení

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Aulus
Čestný člen týmu Thalie

Přetížení bez přetížení

Post by Aulus »

Myslím, že jsem narazil na chybu v mechanismu přetížení (snad to patří do této kategorie). Stalo se mi, že po lovu jsem nabral příliš mnoho kořisti a má postava byla přetížená. Posléze mě zabila nějaká potvůrka (už nevím, co to bylo) a přes peklo jsem se dostal zpátky do Ivory. Ale co to? Po oživení pekelníkem přetížení zmizelo. Když jsem se podíval do inventáře, měl jsem u nosné váhy napsáno něco jako 90/80, ale nekonalo se žádné omezení rychlosti chůze. Hned potom jsem kořist prodal vetešníkovi, takže nevím, jestli by se přetížení spustilo třeba vytažením zbraně, je to možné (vycházím z toho, že zbraně po znovuzrození na postavě taky nejdou vidět dokud je jednou nepoužije).

Doufám, že už tohle téma nebylo řešeno, nikde jsem jej ale nenašel. Připadně se omlouvám :ewink:.

Aulus
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
Ajax the Great
Poutník

Re: Přetížení bez přetížení

Post by Ajax the Great »

Možná je to tim, že když se dostaneš do podoby ducha, dostaneš něco jako FoM, takže ti to shodí přetížení... nevím to jistě, jen můj odhad ^^
Artorius Meynolds
Locked