Skript
Re: Skript
To sou vsechno pripravy a zkousky na VRSR.Jen tu Auroru budu asi v Karathe marne hledat

Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
Tahle chybová hláška se skuruty naskakuje občas i mně.
Jinak dnes večer nenaskakovalo zlepšení ani u rybaření při vytáhnutí ryby a u stahování kůží vůbec.
Jinak dnes večer nenaskakovalo zlepšení ani u rybaření při vytáhnutí ryby a u stahování kůží vůbec.
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
jj Zacykleni skretiho velitele je stara znama chyba. Ta padala snad uz pred rokem.
Casem na to mrknu.
Casem na to mrknu.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Ale tak to neni, ze jeden den se to vypne nebo zpomali.Proste z vysim procentem je to pripocteni min castejsi.Me jen zarazi, ze se stezujete na procenta, kdyz pak stejne prodavate jen to co sklizite a ze toho neni maloDarien wrote:Tahle chybová hláška se skuruty naskakuje občas i mně.
mi to prave taky pricitalo normalne do jednoho relogu a pak prestalo a sbiral sem asi tak priblizne 3 hodiny vkuse mozna vic....coz uz je paradne podezrele, ne?Darien wrote: Jinak dnes večer nenaskakovalo zlepšení ani u rybaření při vytáhnutí ryby a u stahování kůží vůbec.
stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
Sorrow - kdepak, stahování mám na deseti procentech a rybaření ještě mín. Opravdu to dneska večer přestalo naskakovat.
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
Za to muzou Drowove...
dem jim uriznout havy!!!!Sorrow wrote:Za to muzou Drowove...
ale az zejtra denska du spat..brou
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
Vtipálci 
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Aby se tu nezačalo ke všemu psát jako na idnes.cz nebo novinky.cz do diskuse: "To byl určitě volič ODS."Sorrow wrote:Za to muzou Drowove...
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
nejlepši je, udělat si vlastní modul, kde znáš každej kámen a nic tě nemůže překvapit a pak ho hrát a hrát a hrát.... 
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
divny, nemyslis? nebo sis krapet spletl topicphotter wrote:nejlepši je, udělat si vlastní modul, kde znáš každej kámen a nic tě nemůže překvapit a pak ho hrát a hrát a hrát....
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
splet, to patři do toho o dynamickym spawnuKiri wrote:divny, nemyslis? nebo sis krapet spletl topicphotter wrote:nejlepši je, udělat si vlastní modul, kde znáš každej kámen a nic tě nemůže překvapit a pak ho hrát a hrát a hrát....:D:D ,ale moc diky za helpa s AMD
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
ja si to hnedle myslelphotter wrote:splet, to patři do toho o dynamickym spawnuKiri wrote:divny, nemyslis? nebo sis krapet spletl topicphotter wrote:nejlepši je, udělat si vlastní modul, kde znáš každej kámen a nic tě nemůže překvapit a pak ho hrát a hrát a hrát....:D:D ,ale moc diky za helpa s AMD
![]()
![]()
![]()
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
Sakra Kiri, ty už neděláš rozdíly mezi chatem a fóremKiri wrote:...
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?